Полети до Индонезия

Резервирайте сравнително евтини полети до Индонезия (Джакарта) с тръгване от Париж от 447 Евро. Комбинирайте ги и с изгодни полети от България до Париж, за да си организирате цялото пътуване. 

Ако се нуждаете от малко вдъхонвение и идеи, прочетете пътеписите от едно Двуседмично пътуване в Индоензия, както и блог статията “В Бали за първи път”

Вижте и 19 Неща, които трябва да знаем преди да заминем за Индонезия 

Ново: Следете ни в Telegram и Instagram

Влезте в канала ни в Telegram и следете историите ни в Instagram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Самолетни билети до Индонезия

Резервирайте сега много изгодни двупосочни билети до Индонезия (Джакарта) с тръгване от Париж от само 447 Евро.

Вижте по-долу как да ги комбнирате с евтини полети от България до Париж.

Дати:
Септември 2023 – Март 2024
Вижте възможите дати ТУК

Маршрут:
Париж – Джакарта – Париж

Примерни резервации:

Париж – Джакарта – Париж 447 Евро >>>

13 – 26 Ноември 2023

Полети-до-джакарта

Други примерни дати за евтини полети до Джакарта:

09 – 24 Октомври 2023

01 – 12 Ноември 2023

13 – 23 Ноември 2023

26 Ноември – 09 Декември 2023

01 – 11 Декември 2023

09 – 24 Януари 2024

19 – 29 Февруари 2024

06 – 20 Март 2024

Как да стигнем до Париж от София?

Възможностите за полети от София до Париж са три.

По-изгодните са с WizzAir или Ryanair. Тази опция е подходяща, ако планирате и престой в Париж, тъй като полетите са до летището Париж Буве.

Другата опция е да летите от София до Париж с полетите на Air France/Bulgaria Air. Полетите са до летището Шарл де Го.

Вижте всички възможности за полети от София до Париж на едно място.

Важно: Полетите от Париж до Джакарта са от летище Париж Шарл де Го (CDG). Предвидете си достатъчно време за трансфер от Буве, ако летите с Ryanair или Wizz Air.

Екскурзии и турове в Бали

По време на престоя ни в Бали можем да се насладим на множество интересни туристически дейности. Пътуване до Убуд и оризовите тераси, еднодневно пътуване до Нуса Пенида, изкачване на вулкана Батур при изрев слънце и дори Instagram тур до най-добрите места за снимки.
Разгледайте всички възможности за турове в и около Бали.

Настаняване в Индонезия

Разгледайте интересни възможности за настаняване по време на Вашата повичка в Индонезия, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Индонезия

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.