Полети до Индонезия

Резервирайте сравнително евтини полети до Индонезия – Бали от 521 Евро! Възможните дати са през зимата и пролетта на 2019/2020.

Ако се нуждаете от малко вдъхонвение и идеи, прочетете пътеписите от едно Двуседмично пътуване в Индоензия, както и блог статията “В Бали за първи път”

Вижте и 19 Неща, които трябва да знаем преди да заминем за Индонезия 

Полети до Индонезия

Резервирайте сега полетите си до Индонезия с Emirates от само 521 Евро!

Дати:
Ноеммври 2019 – Май 2020
Вижте възможите дати за Бали ТУК

Маршрут:
София – Бали – София

Примерни резервации:

София – Бали – София 521 Евро >>>

22 Април – 09 Май 2020

Екскурзии и турове в Бали

По време на престоя ни в Бали можем да се насладим на множество интересни туристически дейности. Пътуване до Убуд и оризовите тераси, еднодневно пътуване до Нуса Пенида, изкачване на вулкана Батур при изрев слънце и дори Instagram тур до най-добрите места за снимки.
Разгледайте всички възможности за турове в и около Бали.

Настаняване

Приготвили сме и два препоръчани хотела в Бали – един в близост до плажа и един в Убуд (Духовната столица на Бали).

Four Points by Sheraton Hotel**** – e много добър 4-звезден хотел в Семиняк, в близост до плажа и на много добра цена.

Ayung Resort Ubud**** – Перфектен хотел за Вашата мечтана почивка в Бали. Резорт хотелът е с няколко награди от TripAdvisor и предлага всички удобства за една великолепна почивка в Убуд, Бали.

Други препоръчни по-бюджетни хотели са PING Hotel Seminyak Bali***, Rhadana Kuta*** и Champlung Sari Hotel Ubud***

Ако решите да разгледате други възможности за настаняване по време на Вашата повичка в Индонезия, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • TripAdvisor и HotelsCombined– Търсачки за хотели, която сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятни полети до Индонезия

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.