Полети до Израел

Резервирайте си изгодно полети до Израел (Тел Авив) на цени от само 37 Евро за двупосочен билет с тръгване от София, Бургас или Варна. Имате възможността да си организирате и екскурзия до Божи гроб в Йерусалим. 

Притежавате ли банкова карта Revolut?

Безплатна карта Revolut без такси при плащания и тегления от банкомат в цял свят. Сега и с възможност за бонус 3 месеца на план Premium.
Научете повече в специалната ни статия.

Израел е една уникална сама по себе си дестинация. Любителите на плажове и активен развлекателен живот биха могли да открият много възможности за забавления в Тел Авив. А тези, които се интересуват повече от религиозните и исторически важни места следва да се запътят към Йерусалим. Други популярни дестинации в Израел са Акре, Масада, Джафа и Ейлат, който се намира на брега на Червено море. Не пропускайте и да опитате от местния хумус, шакшука и богатата на вкусове израелска кухня. Обмислете и възможността за наемане на кола под наем по време на пътуването Ви в Израел, за да успеете да посетите повече места без да се съобразявате с разписания на автобуси и други.

Самолетни билети до Израел

Самолетните билети до Тел Авив можете да си закупите с Wizz Air и RyanAir с тръгване от София, Варна или Бургас.

Дати:
Октомври – Декември 2023
Вижте възможните дати от София ТУК
Вижте възможните дати от Варна ТУК
Вижте възможните дати от Бургас ТУК

Маршрути:
София – Тел Авив – София
Варна – Тел Авив – Варна
Бургас – Тел Авив – Бургас

Примерни резервации на полети до Израел

София – Тел Авив – София за 53 Евро 

25 – 29 Октомври 2023 (Дълъг уикенд )

полети-до-израел

София – Тел Авив – София за 44 Евро 

19 – 24 Ноември 2023

полети-до-тел-авив-от-софия

Варна – Тел Авив – Варна с Wizz Air за 37 Евро >>>

05 – 12 Декември 2023

полети-до-тел-авив

Бургас – Тел Авив – Бургас с Wizz Air за 100 Евро >>>

13 – 18 Октомври 2023

полети-до-израел-от-бургас

Настаняване в Израел

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване в Израел:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Израел.

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.