Полети до Занзибар

Занзибар стана една от най-желаните слънчеви дестинации за пътуване от Европа. Подарете си мечтаната екзотична почивка в Занзибар на доста изгодни цени в момента. Резервирайте полети до Занзибар от София за 509 Евро.

Важно: Съветваме Ви да проверите ограниченията и мерките за пътуване до Занзибар и Танзания преди полета си. Ползвайте помощта на тази статия.

За повече идеи и съвети при пътуване до Занзбар, прочетете и историята на блогърката Петя.

Самолетни билети до Занзибар

В момента можете да си закупите самолетни билети до Занзибар на добри цени с KLM и AirFrance. Двупосочните билети до Занзибар започват от само 509 Евро.

Дати:
Април – Май 2022
Вижте възможните дати от София ТУК

Примерна резервация:

София – Занзибар – София за 509 Евро >>>

07 – 22 Май 2022

полети-до-занзибар

Организирана екскурзия с чартърни полети до Занзибар?

Ако желате да пътувате до Занзибар организирано с директен чартърен полет, то разгледайте тези предложения.

Настаняване в Занзибар

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване в Занзибар:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Занзибар.

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.