Полети до Задар

И през 2023г. можем да се възползваме от директните полети до Задар от София. Те се оперират от Ryanair, а цените на билетите започват от 33 Евро в посока. Да обиколим Далмация! 

Ново: Влезте в канала ни в Telegram

Влезте в канала ни в Telegram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Самолетни билети до Задар

Директните полети от София до Задар се изпълняват от Ryanar два пъти седмично – сряда и неделя. Цени да двупосочните самолетни билети започват от 65.98 Евро.

Дати:
Юни – Септември 2023
Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

Маршрут:
София – Задар – София

софия-задар-хърватия

Примерна резервация на полети до Задар:

01 – 08 Юни 2023

полети-до-задар

Настаняване в Задар

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Хърватска.

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.