Полети до Задар

От пролетта на 2022 г. можем да се възползваме от директните полети до Задар от София. Те се оперират от Ryanair, а цените на билетите започват от 15 Евро в посока. Да обиколим Далмация! 

Важно: Препоръчваме внимателно да се запознаете с условията за пътуване до Хърватия преди да организирате пътуването си. Тук можете да намерите три източника на информация.

Самолетни билети до Задар

Директните полети от София до Задар се изпълняват от Ryanar два пъти седмично – сряда и неделя. Цени да двупосочните самолетни билети започват от 29.98 Евро.

Дати:
Август – Октомври 2022
Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

Маршрут:
София – Задар – София

софия-задар-хърватия

Примерна резервация на полети до Задар:

11 – 14 Септември 2022

полети-до-задар

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване в Задар

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Хърватска.

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.