Полети до Задар

И през 2023г. можем да се възползваме от директните полети до Задар от София. Те се оперират от Ryanair, а цените на билетите започват от 18 Евро в посока. Да обиколим Далмация! В момента има двупосочни самолетни билети през септември за под 40 Евро.

Притежавате ли банкова карта Revolut?

Безплатна карта Revolut без такси при плащания и тегления от банкомат в цял свят. Сега и с възможност за бонус 3 месеца на план Premium.
Научете повече в специалната ни статия.

Самолетни билети до Задар

Директните полети от София до Задар се изпълняват от Ryanar два пъти седмично – четвъртък и неделя. Цени да двупосочните самолетни билети започват от 37 Евро.

Дати:
Септември 2023
Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

Маршрут:
София – Задар – София

софия-задар-хърватия

Примерна резервация на полети до Задар:

София – Задар – София за 37 Евро >>>

24 – 28 Септември 2023

полети-до-задар

Други възможни дати с полети на цени около 40 Евро:

Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

Настаняване в Задар

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Сдобийте се и с подходяща банкова карта за пътуването си до Хърватия. Вижте кои са най-подходящите предложение за пътешествениците в тази статия.

Приятни полети до Хърватска.

TravelSmart

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement