Полети до Задар

И през 2023г. можем да се възползваме от директните полети до Задар от София. Те се оперират от Ryanair, а цените на билетите започват от 20 Евро в посока. Да обиколим Далмация! 

Притежавате ли банкова карта Revolut?

Безплатна карта Revolut без такси при плащания и тегления от банкомат в цял свят. Сега и с възможност за бонус 3 месеца на план Premium.
Научете повече в специалната ни статия.

Самолетни билети до Задар

Директните полети от София до Задар се изпълняват от Ryanar два пъти седмично – четвъртък и неделя. Цени да двупосочните самолетни билети започват от 41 Евро.

Дати:
Юни – Септември 2023
Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

Маршрут:
София – Задар – София

софия-задар-хърватия

Примерна резервация на полети до Задар:

София – Задар – София за 41 Евро >>>

20 – 24 Август 2023

Полети-до-Задар

Други възможни дати с полети на цени около 40 Евро:

15 – 18 Юни 2023

15 – 22 Юни 2023

18 – 22 Юни 2023

02 – 06 Юли 2023

Настаняване в Задар

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Сдпбойте се и с подходяща банкова карта за пътуването си до Хърватия. Вижте кои са най-подходящите предложение за пътешествениците в тази статия.

Приятни полети до Хърватска.

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.