Полети до Етиопия

Запазете си изгодно полети до Етиопия (Адис Абеба) от Рим за само 234 Евро! Добавете към тях и изгодни полети от София до Рим от само 20 Евро и пътувайте изгодно до етиопската столица.

Дати:
Октомври – Ноември 2018
8 – 20 Октомври, 8 – 27 Октомври, 15 – 27 Октомври, 24 Октомври – 3 Ноември, 27 Октомври – 10 Ноември

Примерна резервация:

Рим – Адис Абеба – Рим – 234 Евро >>>

Как да стигнем до Рим от България?

Можете да си закупите много изгодни полети от София до Рим с нискотарифните авиокомпании RyanAir и Wizz Air на цени от 20 Евро за двупосочен билет.

Вижте възможите дати и съответните цени ТУК.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $31 при нова регистрация.

Приятни полети до Етиопия!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement