Полети до Виена

Евтини полети до Виена от София, Варна, Бургас и Букурещ през зимата и пролетта на 2023 година. Самолетните билети от София, Варна, Букурещ и Бургас са с RyanAir и Wizz Air, и са в продажба на цени от само 9.99 Евро в посока и 19.98 Евро за двупосочен билет.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Виена е един от най-красивите градове в Европа, който често е посочван и като най-добрият град за живеене в света. Многовековната история на имперска столица е видима навсякъде във Виена, както в пищния център, в който всяка сграда прилича на дворец, така и в малките квартални улички, които също не отстъпват от архитектурния блясък на града. Говорейки за дворци, два от тях са задължителни за посещение – Хофбург, дом на Хабсбургите за повече от 6 века и Шонбрун състоящ се от над 1400 стаи и великолепна градина. В Шонбрун също така можете да посетите и зоологическата градина. Ако желаете да се почувствате като виенчани, то седнете в някое от традиционните виенски кафенета в центъра и си поръчайте Захер (Sacher) торта и виенско кафе, или пък хапнете Виенски шницел в някое от ресторантчетата в малките улички на Mitte.

При хубаво време се отправете и към “плажните” барчета по поречието на канала на Дунав, както и за разходка на острова Donauinsel и в Пратера. Ако сте във Виена за пръв път, някои от забележителностите, които трябва да видите са катедралата Stafansdom, централната търговска улица Kaertnerstrasse, Виенската опера, Природонаучния музей и Музея за история на изкуството, двореца Белведере, кметството (Rathaus), сградата на парламента и уникалната сграда Hundertwasserhaus. Завършете Виенското си преживяване с развлекателен полуден в Пратера, където и възрастните стават деца.

Самолетни билети до Виена

В момента можете да резервирате двупосочни самолетни билети до Виена от София, Варна, Бургас и Букурещ за 9.99 Евро в посока.

Дати:
Януари – Юни 2023
Вижте възможните дати от София  ТУК
Вижте възможните дати от Варна с Wizz Air ТУК
Вижте възможните дати от Варна с Ryanair ТУК
Вижте възможните дати от Букурещ с Ryanair  ТУК
Вижте възможните дати от Бургас с Ryanair  ТУК

Маршрути:
София – Виена – София
Варна – Виена – Варна
Бургас – Виена – Бургас
Букурещ – Виена – Букурещ

самолетни билети от българия до австрия

Примерни резервации на полети до Виена:

София:

25 – 28 Януари 2023
София – Виена – София – за 21 Евро

полети-до-виена-от-софия

Варна

24 – 31 Януари 2023
Варна – Виена – Варна с (Ryanair) за 20 Евро >>>

полети-до-виена-от-варна

06 – 13 Февруари 2023
Варна – Виена – Варна с Wizz Air за 30 Евро >>>

полети варна виена

Бургас:

21 – 25 Юни 2023
Бургас – Виена – Бургас с Ryanair за 83 Евро >>>

полети-до-виена-от-бургас

Букурещ

09 – 14 Март 2023
Букурещ – Виена – Букурещ с Ryanair за 30 Евро >>>

полети-до-виена-от-букурещ

Билети за забележителности и турове във Виена

Желаете да посетите Шонбрун, Белведере, Пратера и други забележителности във Виена? Разгледайте предложенията за билети, които можете да си закупите предварително и да не чакате на опашка.

Настаняване във Виена

Много добро и изгодно предложение за настаняването Ви във Виена е Allegro Hotel Vienna***. Хотел с много добри оценки и локация.

Ето и няколко много добри предложения за настаняване във Виена с цена на нощувката между 35 и 50 Евро на човек:

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Виена!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.