Полети до Виена

Евтини полети до Виена от София и Бургас през цялата 2020 година. Самолетните билети от София и Бургас са с Laudamotion (партньорска авиолиния на RyanAir) и са в продажба на цени от само 9.99 Евро в посока и 19.98 Евро за двупосочен билет.

*Важно: Преди пътуване проверете условията за влизане в Австрия. Към момента има изискване за PCR тест. Повече информация при пътуване в чужбина намерете в тази статия.

Подкрепете ни ❤

Ако намирате съдържанието в сайта за полезно, подкрепете ни в Patreon с 3 Евро или колкото желаете.
Всички подкрепили ни, получават и допълнителни привилегии. Благодарим Ви от сърце!

Виена е един от най-красивите градове в Европа, който често е посочван и като най-добрият град за живеене в света. Многовековната история на имперска столица е видима навсякъде във Виена, както в пищния център, в който всяка сграда прилича на дворец, така и в малките квартални улички, които също не отстъпват от архитектурния блясък на града. Говорейки за дворци, два от тях са задължителни за посещение – Хофбург, дом на Хабсбургите за повече от 6 века и Шонбрун състоящ се от над 1400 стаи и великолепна градина. В Шонбрун също така можете да посетите и зоологическата градина. Ако желаете да се почувствате като виенчани, то седнете в някое от традиционните виенски кафенета в центъра и си поръчайте Захер (Sacher) торта и виенско кафе, или пък хапнете Виенски шницел в някое от ресторантчетата в малките улички на Mitte.

При хубаво време се отправете и към „плажните“ барчета по поречието на канала на Дунав, както и за разходка на острова Donauinsel и в Пратера. Ако сте във Виена за пръв път, някои от забележителностите, които трябва да видите са катедралата Stafansdom, централната търговска улица Kaertnerstrasse, Виенската опера, Природонаучния музей и Музея за история на изкуството, двореца Белведере, кметството (Rathaus), сградата на парламента и уникалната сграда Hundertwasserhaus. Завършете Виенското си преживяване с развлекателен полуден в Пратера, където и възрастните стават деца.

Самолетни билети до Виена

В момента можете да резервирате двупосочни самолетни билети до Виена от Бургас за 20 Евро и от София за 23 Евро.

Дати:
Октомври – Декември 2020
Вижте възможните дати от София  ТУК
Вижте възможните дати от Бургас  ТУК

Маршрути:
София – Виена – София
Бургас – Виена – Бургас

самолетни билети от българия до австрия

Примерни резервации на полети до Виена:

София:

13 – 17 Октомври 2020
София – Виена – София – за 23 Евро

полети-до-виена-от-София

Бургас:
09 – 13 Октомври 2020
Бургас – Виена – Бургас – 20 Евро >>>

полети-до-виена-от-бургас

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Билети за забележителности и турове във Виена

Желаете да посетите Шонбрун, Белведере, Пратера и други забележителности във Виена? Разгледайте предложенията за билети, които можете да си закупите предварително и да не чакате на опашка.

Настаняване във Виена

Много добро и изгодно предложение за настаняването Ви във Виена е Allegro Hotel Vienna***. Хотел с много добри оценки и локация.

Ето и няколко много добри предложения за настаняване във Виена с цена на нощувката между 35 и 50 Евро на човек:

Приятни полети до Виена!

TravelSmart.bg