Полети до Виена

Евтини полети до Виена от София, Варна, Бургас и Букурещ през есента на 2023 година. Самолетните билети от София, Варна, Букурещ и Бургас са с RyanAir, Wizz Air, Austrian Airlines и Bulgaria Air и са в продажба на цени от само 13 Евро в посока и 28 Евро за двупосочен билет.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Виена е един от най-красивите градове в Европа, който често е посочван и като най-добрият град за живеене в света. Многовековната история на имперска столица е видима навсякъде във Виена, както в пищния център, в който всяка сграда прилича на дворец, така и в малките квартални улички, които също не отстъпват от архитектурния блясък на града. Говорейки за дворци, два от тях са задължителни за посещение – Хофбург, дом на Хабсбургите за повече от 6 века и Шонбрун състоящ се от над 1400 стаи и великолепна градина. В Шонбрун също така можете да посетите и зоологическата градина. Ако желаете да се почувствате като виенчани, то седнете в някое от традиционните виенски кафенета в центъра и си поръчайте Захер (Sacher) торта и виенско кафе, или пък хапнете Виенски шницел в някое от ресторантчетата в малките улички на Mitte.

При хубаво време се отправете и към “плажните” барчета по поречието на канала на Дунав, както и за разходка на острова Donauinsel и в Пратера. Ако сте във Виена за пръв път, някои от забележителностите, които трябва да видите са катедралата Stafansdom, централната търговска улица Kaertnerstrasse, Виенската опера, Природонаучния музей и Музея за история на изкуството, двореца Белведере, кметството (Rathaus), сградата на парламента и уникалната сграда Hundertwasserhaus. Завършете Виенското си преживяване с развлекателен полуден в Пратера, където и възрастните стават деца.

Самолетни билети до Виена

В момента можете да резервирате двупосочни самолетни билети до Виена от София, Варна, Бургас и Букурещ за 13 Евро в посока.

Дати:
Октомври – Декември 2023
Вижте възможните дати от София ТУК
Вижте възможните дати от Варна ТУК
Вижте възможните дати от Букурещ ТУК
Вижте възможните дати от Бургас ТУК

Маршрути:
София – Виена – София
Варна – Виена – Варна
Бургас – Виена – Бургас
Букурещ – Виена – Букурещ

самолетни билети от българия до австрия

Примерни резервации на полети до Виена:

София:

София – Виена – София с Ryanair за 29 Евро >>>

21 – 24 Октомври 2023 (Дълъг уикенд)

полети-до-виена-от-софия

София – Виена – София с Austrian Airlines за 134 Евро >>>

16 – 20 Ноември 2023

полети-до-виена

Варна

Варна – Виена – Варна с (Ryanair) за 48 Евро >>>

23 Октомври – 03 Неомври 2023

полети-до-виена-от-варна

Бургас:

Бургас – Виена – Бургас с Ryanair за 32 Евро >>>

13 – 23 Октомври 2023

билети-бургас-виена

Бургас – Виена – Бургас с Wizz Air за 30 Евро >>>

24 – 28 Октомври 2023

полети-до-виена

Букурещ

Букурещ – Виена – Букурещ с Ryanair за 28 Евро >>>

11 – 13 Ноември 2023

Полети-от-букурещ-до-виена

Настаняване във Виена

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Виена!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement