Полети до Ванкувър

Много изгодни полети до Ванкувър, Канада от Виена за само 298 Евро. Допълнете към тях и полети от България до Виена от 60 Евро и летете изгодно до западното крайбрежие на Канада.

Важно: От 01 Декември 2017 българските граждани могат да пътуват до Канада без виза. Повече информация в сайта на Министрство на Външните работи.

Полети

Двупосочните самолетни билети от Виена до Ванкувър, Канада струват 298 Евро.

Дати:
Ноември – Декември 2018
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
Виена – Ванкувър – Виена – 298 Евро >>>

Примерна резервация:

27 Ноември – 11 Декември 2018

Как да ситгнем до Виена от България?

Директни редовни полети до Виена се изпълняват от София и Варна. Цените на двупосочните самолетни билети започват от 60 Евро.

Вижте възможните дати и съотвените цени ТУК.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined – Търсачка за хотели, която сравнявт цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $32 при нова регистрация.

Ако възнамерявате да позлеате кола под наем (рент-а-кар), то проверете възможностите с глобалната търсачка Rentalcars.com

Приятни полети до Ванкувър!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.