Полети до Валенсия

Евтини полети до Валенсия през есента и зимата на 2022 / 2023 година. Закупете си двупосочните самолетни билети до основното летище на Валенсия от само 25 Евро в посока. 

Валенсия е един от най-красивите градове в Испания, намиращ се на средиземноморското крайбрежие на юг от Барселона. Така наречената забележителност „The city of arts and sciences“ е нещото, което отличава Валенсия от останалите испански градове. Това е място, което задължително трябва да посетите, а ако имате време влезте и в Океанариума. Други „задължителни“ места, които трябва да посетите са La Lonja de la Ceda, валенсианската катедрала и Casco Historico. Отправете се и към квартала Barrio del Carmen за едно питие или повече в любимата на младите валенсианци част от града. Ако обичате да карате колело, вземете си такова под наем и се впуснете на обиколка през градините на Турла до градския плаж на Валенсия – Малвароса. За любителите на кулинарията препоръчителна спирка е градския пазар – Mercado Central, а задължително ястие е паеята, за която се смята, че произлиза точно от Валенсия.

Самолетни билети до Валенсия

От София можем да летим директно до летището във Валенсия с Wizz Air. В момента цените на двупосочните билети започват от само 25 Евро в посока.

Дати
Ноември 2022 – Февруари 2023
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Валенсия – София

евтини-полети-до-валенсия от българия

Примерни резервации за полети до Валенсия

София – Валенсия – София за 60 Евро

26 – 31 Януари 2023

полети-до-валенсия

Настаняване във Валенсия

Нашето предложение за изгодно и добро настаняване в центъра на Валенсия е Hulot B&B Valencia***.

Цената за двойна стая е 58 Евро, или 29 Евро на човек.

Ако решите да отседнете на друго място, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Валенсия.

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.