Полети до Валенсия

Евтини полети до Валенсия през есента на 2021. Закупете си двупосочните самолетни билети до основното летище на Валенсия от само 15 Евро в посока. Добавете към тях и изгоден централен хотел 3*** с много добри оценки за само 29 Евро на нощувка на човек.

Валенсия е един от най-красивите градове в Испания, намиращ се на средиземноморското крайбрежие на юг от Барселона. Така наречената забележителност „The city of arts and sciences“ е нещото, което отличава Валенсия от останалите испански градове. Това е място, което задължително трябва да посетите, а ако имате време влезте и в Океанариума. Други „задължителни“ места, които трябва да посетите са La Lonja de la Ceda, валенсианската катедрала и Casco Historico. Отправете се и към квартала Barrio del Carmen за едно питие или повече в любимата на младите валенсианци част от града. Ако обичате да карате колело, вземете си такова под наем и се впуснете на обиколка през градините на Турла до градския плаж на Валенсия – Малвароса. За любителите на кулинарията препоръчителна спирка е градския пазар – Mercado Central, а задължително ястие е паеята, за която се смята, че произлиза точно от Валенсия.

Самолетни билети до Валенсия

От София можем да летим директно до летището във Валенсия с Wizz Air. В момента цените на двупосочните билетите започват от само 14.50 Евро в посока.

Дати
Септември – Октомври 2021
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Валенсия – София

евтини-полети-до-валенсия от българия

Примерни резервации за полети до Валенсия

София – Валенсия – София за 42 Евро

23 – 26 Октомври 2021

валенсия

Настаняване във Валенсия

Нашето предложение за изгодно и добро настаняване в центъра на Валенсия е Hulot B&B Valencia***.

Цената за двойна стая е 58 Евро, или 29 Евро на човек.

Ако решите да отседнете на друго място, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • TripAdvisor– Търсачки за хотели, които сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятни полети до Валенсия.

TravelSmart