Полети до Валенсия

Евтини полети до Валенсия през есента на 2023 година. Закупете си двупосочните самолетни билети до основното летище на Валенсия от само 22 Евро в посока. 

Притежавате ли банкова карта Revolut?

Безплатна карта Revolut без такси при плащания и тегления от банкомат в цял свят. Сега и с възможност за бонус 3 месеца на план Premium.
Научете повече в специалната ни статия.

Валенсия е един от най-красивите градове в Испания, намиращ се на средиземноморското крайбрежие на юг от Барселона. Така наречената забележителност “The city of arts and sciences” е нещото, което отличава Валенсия от останалите испански градове. Това е място, което задължително трябва да посетите, а ако имате време влезте и в Океанариума. Други “задължителни” места, които трябва да посетите са La Lonja de la Ceda, валенсианската катедрала и Casco Historico. Отправете се и към квартала Barrio del Carmen за едно питие или повече в любимата на младите валенсианци част от града. Ако обичате да карате колело, вземете си такова под наем и се впуснете на обиколка през градините на Турла до градския плаж на Валенсия – Малвароса. За любителите на кулинарията препоръчителна спирка е градския пазар – Mercado Central, а задължително ястие е паеята, за която се смята, че произлиза точно от Валенсия.

Самолетни билети до Валенсия

От София можем да летим директно до летището във Валенсия с Wizz Air. В момента цените на двупосочните билети започват от само 22 Евро в посока.

Дати
Ноември – Декември 2023
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Валенсия – София

евтини-полети-до-валенсия от българия

Примерни резервации за полети до Валенсия

София – Валенсия – София за 63 Евро >>>

26 – 29 Ноември 2023

полети-до-валенсия

София – Валенсия – София за 56 Евро >>>

03 – 13 Декември 2023

полети-ди-валенсия-от-софия

София – Валенсия за 22 Евро >>>

03 Декември 2023

самолетни-билети-до-валенсия

Настаняване във Валенсия

Нашето предложение за изгодно и добро настаняване в центъра на Валенсия е Hulot B&B Valencia***.

Ако решите да отседнете на друго място, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Валенсия.

TravelSmart

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement