Полети до Будапеща

Запазете си изключително изгодни полети до Будапеща от София или Бургас през лятото и есента за само 17 Евро в посока или 42 Евро за двупосочен самолетен билет! 

Столицата на Унгария, Будапеща е един от най-красивите градове в Европа. Осем моста свързват двете части на града, Буда и Пеща, разположени на двата бряга на река Дунав. Будапеща е бил най-важният град след Виена в Австроунгарската империя и това е видно където и да се разходите в централните части на града. Сградата на унгарския парламент, двореца Буда, Базиликата Свети Стефан, Рибарският Бастион и църквата Свети Матияш са задължителните забележителности, които трябва да посетите и разгледате. В зависимост от сезона, през който сте в града, обмислете и възможността да прекарате половин ден в една от термалните бани (СПА центрове) в Будапеща. Най-популярната поради автентичната си австроунгарска архитектура е Шчечин.

Будапеща е и много приятен град за разходки. Освен градските улици, поразходете си и по променадата на река Дунав, където също можете и да се качите на корабче за кратка обиколка. Остров Маргарет е друго любимо място на унгарците за релаксиране, където можете да си наемете рикша или велосипед. А след изпълнения ден с разходки и посещения на забележителности се отправете към централните 6-и и 7-и квартали, където местните се превърнали порутени, но стари и красиви постройки в модерни барове и ресторанти (ruin bars).

Самолетни билети до Будапеща

Закупете си евтини самолетни билети до Будапеща от София или Бургас с Ryanair или Wizz Air. Цената на двупосочния билет в момента започва от само 42 Евро.

Дати:
Юни – Септември 2023
Вижте възможните дати от София ТУК
Вижте възможните дати от Бургас ТУК

Маршрут:
София – Будапеща – София
Бургас – Будапеща – Бургас

евтини полети до будапеща от софия

Примерни резервации на полети до Будапеща от София и Бургас

София – Будапеща – София с Ryanair за 45 Евро
31 Юли – 07 Август 2023

полети-софия-будапеща

София – Будапеща – София с Ryanair за 42 Евро
08 – 14 Август 2023

полети-до-будапеща-от-софия

Бургас – Будапеща – Бургас за 59 Евро >>>
20 – 25 Септември 2023

полети-до-будаоеща-от-българия

Бургас – Будапеща – Бургас за 52 Евро >>>
28 – 30 Септември 2023

полети-до-будапеща-от-бургас

Настаняване в Будапеща

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Будапеща!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.