Полети до Брюксел

В моментa има много дати с изгодни полети до Брюксел (Шарлероа) от София и Варна. Цените започват от 14.99 Евро в посока и 31.68 Евро за двупосочен самолетен билет.

Има възможни дати за пътуване за Нова година и от София и от Варна. 

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Брюксел е не само столица на Белгия, но и столица на Европейския съюз. Огромният брой служители в европейските институции от всички страни е Европа, както и всички останали хора от цял свят живеещи в Брюксел предават един много глобален облик и международна атмосфера на града. Ако Ви е интересно да видите, къде точно се вземат най-важните решения за целия Европейски съюз, не пропускайте да се разходите е т.нар. Европейски квартал около метро станция Шуман и площад Люксембург (Place du Luxembourg). В централните части на града ще откриете много готическа архитектура, шедьовърът на която е централният площад Grand Place. Не пропускайте да седнете в някое от барчетата на китното площадче Сан Жери и да опитате от прочутата белгийска бира. Други популярни места за дегустация на разновидна белгийска бира са Делириум и Кафе Белга, а за автентични белгийски пържени картофи се отправете към Place Jourdan или Place Flagey.

Самолетни билети до Брюксел

Запазете си изгодно самолетни билети до Брюксел (Шарлероа) с тръгване от София с авиокомпаниите WizzAir и RyanAir. Цената на двупосочния билет започва от само 31.68 Евро.

Дати:
Декември 2022 – Февруари 2023

Маршрут:
София – Брюксел – София
Варна – Брюксел – Варна

евтини самолетни билети до брюксел от българия

Примерни резервации на полети до Брюксел

Полети с RyanAir от София:

Можете да запазите Вашите полети до Белгия изгодно с RyanAir. Цените започват от 14.99 Евро в посока и 31.68 евро за двупосочен билет.
Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

Пример за Нова година.

полети-до-брюксел

Полети до Брюксел от София с WizzAir:

Другият вариант от София е да резервирате самолетните си билети с WizzAir. Цените започват от 20 Евро в посока и 40 евро за двупосочен билет!
Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

полети-до-брюксел-от-софия

Полети до Брюксел от Варна с WizzAir:

До Брюксел директно можем да летим и от Варна. Цените започват от 25 Евро в посока и 50 евро за двупосочен билет!

Пример за Нова година.

полети-до-брюксел-от-варна

Забележителности и турове в Брюксел

Резервирайте си предварително билети за забележителности и турове в Брюксел. По този начин можете да си спестите доста време в чакания по опашки, а и да се вдъхновите да направите нещо, което не сте планирали преди.

Настаняване в Брюксел

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване в Белгия:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятно пътуване до Брюксел!

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.