Полети до Братислава

Възползвайте се от изгодните полети до Братислава от София и Бургас на цена от 14 Евро в посока и 30 Евро за двупосочен билет! Има много възможни дати през пролетта и лятото на 2023.

Това предложение е и много удобно за пътуващите от и до Виена, както и до Чехия.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Задължително място за посещение в Братислава е старият град (Staré mesto) с неговите чаровни криволичещи улички. Зоната е изцяло пешеходна с множество заведения за хранене, кафенета и магазини за сувенири. В стария град едни от най-големите забележителности са Михалска порта (Michalská brána), главният площад (Hlavné námestie), словашкият народен театър и катедралата Св. Мартин. Разбира се, няма как да се пропусне и Братиславският замък – символ на града, който се извисява над стария град. В близост до Братислава се намира една от най-старите крепости в Словакия – Девин. В по-топлите месеци езерото Zlaté piesky (на български се превежда „Златни пясъци) става гореща точка. Езерата Košariská (Кошариска) също са любимо място на столичани. В Братислава не пропускайте да опитате словашките специалитети – чеснова супа (cesnaková polievka), bryndzové halušky (бриндза е вид сирене), някое от местните ястия, бирата, разбира се, както и kofola (чешко-словашката кока кола).

Самолетни билети до Братислава

Резервирайте Вашите самолетни билети до Братислава от София и от Бургас с Ryanair. Цената за двупосочния билет започва от 29 Евро. Полетите от и до Бургас ще започнаха отново в края на месец март 2023.

Дати:
Май – Юли 2023
Вижте възможните дати от София ТУК
Вижте възможните дати от Бургас ТУК

Маршрут:
София – Братислава – София
Бургас – Братислава – Бургас

самолетни билети софия братислава

Примерни резервации на полети до Братислава:

София – Братислава – София с RyanAir 29 Евро
09 – 16 Май 2023

полети-до-братислава-от-софия

Други възможни дати от София:

16 – 23 Май 2023

Бургас – Братислава – Бургас с RyanAir 36 Евро
18 – 21 Май 2023

самолетни-билети-до-братислава

Настаняване в Братислава

Препоръчваме Ви по време на престоя Ви в Братислава да отседнете в Mercure Bratislava Centrum Hotel**** или Loft Hotel Bratislava****. Цената на нощувка в тези два хотела е около 26 Евро на човек в стая за двама. И двата хотела за 4-звездни и да с централна локация и отлични оценки!

Ако решите да отседнете на друго място, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Братислава!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.