Полети до Бостън

Запазете си изключително изгодно полети до Бостън от София от само 472 Евро. Идеална възможност да посетите щата Масачузец, Ниагарските водопади, а защо не и Ню Йорк.

Ново: Следете ни в Telegram и Instagram

Влезте в канала ни в Telegram и следете историите ни в Instagram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Самолетни билети до Бостън

Закупете си много евтино самолетни билети до Бостън, САЩ от София с British AIrways, Lufthansa или Swiss от само за 472 Евро.

Дати:
Август – Октомври 2023
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Бостън – София

Примерна резервация на полети до Бостън

София – Бостън – София за 487 Евро >>>

12 – 26 Септември 2023

полети-до-бостън

София – Бостън – София за 472 Евро >>>

06 – 13 Октомври 2023

билети-до-бостън-от-софия

Други примерни дати:

17 – 26 Септември 2023

Притежавате ли банкова карта Revolut?

Безплатна карта Revolut без такси при плащания и тегления от банкомат в цял свят. Сега и с възможност за бонус 3 месеца на план Premium.
Научете повече в специалната ни статия.

Настаняване

При избора Ви на настаняване препоръчваме да използвате един от следните сайтове:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятно пътуване до Бостън.

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.