Полети до Бостън

Резервирайте евтини полети до Бостън през периода Август – Ноември за само 444 Евро.

Бостън е основан през 1630 г. от заселници – пуритани и е един от най-старите градове в САЩ. Градът изиграва важна роля в борбата за независимост на САЩ. Със своите забележителности, история и култура днес градът привлича над 16 млн. посетители от цял свят. Тук е открито първото американско обществено училище и първият колеж – Харвард (Harvard College) през 1636 г. в предградието Кеймбридж. В Бостън е прекарано и първото метро на територията на САЩ. Фактът, че Бостън е смесица от европейска и американска култура го прави уникален сред американските градове, Много голяма част от сградите са на повече от сто години. Бостън впечатлява с контраста от старо и ново – старите църкви са разположени точно под новите стъклени небостъргачи. Повече информация за забележителностите, интересните неща за правене и хотелите в Бостън можете да намерите в сайта TripAdvisor.

Полети:

Най-изгодно можете да запазите полетите до Бостън чрез Momondo. Цената към момента е 444 Евро.

КЪМ ПОЛЕТИТЕ

Примерни дати:

Заминаване:

  • Август: 26
  • Септември: 2,8,9,10,14,15,17,22,23,29,30
  • Октомври: 5,6,7,12,13,14,15,19,20,21,22,26,27,28,29

Прибиране:

  • Септември: 2,3,4,5,6,7,8,9,21,22,23,24,29
  • Октомври: 13,14,15,19,20,21,22,28
  • Ноември: 2,4,9,10

Настаняване

Към евтините полети до Бостън добавете и подходящо настаняване на изгодни цени. Това можете да направите чрез HotelsCombinedAgodaHotels.comOtel.comOnhotels.com или Venere топ сайтове в сферата на хотелските резервации. За някои от тях можете да намерите и промо кодове във Ваучери и Промо Кодове, с които да направите почивката си още по-изгодна.

Прочете повече за хотелите, които планирате да запазите, както и за Вашата дестинация в TripAdvisor.

бостън

 

Допълнителни:

  • Нуждаете се от идеи за това какво да правите като пристигнете? – Купете си страхотен книжен или електронен пътeводител от Lonely Planet. Не забравяйте да разгледате и предложенията и съветите в TripAdvisor, най-добрия Ви приятел на пътя!
  • Предпочитате да отседнете в хостел? Изберете най-добрия за Вашите предпочитания на HostelWorld.com.
  • Наемете цял апартамент или само стая в дома на местните жители чрез Airbnb.
  • Нуждаете се от кола под наем (Rent a car) – Проверете Sixt, лидер в Rent-a-car индустрията

Приятни полети до Бостън.

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.