Полети до Болоня

Пътуване до Централна Италия? Резервирайте си полети до Болоня за 27 Евро за двупосочен билет от София и посетете също така Флорецния, Тоскана, Римини, Верона и много други красиви италиански градчета в околността.

Ново: Влезте в канала ни в Telegram

Влезте в канала ни в Telegram, за да получавате първи нашите идеи и предложения ни за изгодно пътуване.

Болоня се намира в централна Италия и е най-важният град в региона Емилия-Романа. Градът е привлекателна дестинация за много пътешественици поради красивата си архитектура, отличните музеи, спокойния си дух, както и лесния достъп до много други интересни места в региона. Централният площад Piazza Maggiore И намиращата се там църква Сан Петронио са задължителни спирки. Националната галерия в Болоня, както и археологическия музей са също препоръчани отбивки за почитателите на изкуството и историята. Подобно на Пиза, и Болоня има наклонени кули, и то две! За да ги разгледате, насочете се към площад Piazza di Porta Ravignana. Monte della Guardiq пък е живописен хълм, идеален за спокойна и освежаващ разходка извън града. А ако пък търсите “по-живо” преживяване, отидете до пазара Пиацола, който е на същото си място от стотици години.

Болоня може да бъде и много добра отправна точка за други дестинации в централна Италия. Римини и адриатическото крайбрежие са на 1 час разстояние. А любителите на провансиалския живот и виното могат да се насочат на юг, където со Флоренция и региона Тоскана. Пистата от Формула 1, Имола е също много на близо и феновете на бързите скорости могат да се отбият и да разгледат съоръжението.

Прочетете и историите на пътешественици, които вече посетиха този регион:

Самолетни билети до Болоня

Запазете изгодно Вашите самолетни билети до Болоня с Wizz Air или Ryanair. Цените на двупосочните билети от София започват от 27 Евро.

Дати:
Ноември 2023 – Февруари 2024
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Болоня – София

евтини самолетни билети до болоня

Примерна резервация за полети до Болоня

София – Болоня – София с Ryanair за 27 Евро

17 – 19 Ноември 2023

полети-до-болоня

София – Болоня – София с Wizz Air за 27 Евро

20 – 27 Декември 2023 (Коледа)

самолетни-билети-до-болоня

Настаняване в Болоня

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Болоня.

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.