Полети до Болоня

Пътуване до Централна Италия? Резервирайте си полети до Болоня за 10 Евро в посока и 20 Евро за двупосочен билет от София и посетете също така Флорецния, Тоскана, Римини, Верона и много други красиви италиански градчета в околността.

Важно: Препоръчваме Ви да се запознаете предварително с изискванията за влизане в Италия. Тук можете да намерите няколко източника на информация. 

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.
👉 Вижте и как да си ги поръчате безплатно.

Болоня се намира в централна Италия и е най-важният град в региона Емилия-Романа. Градът е привлекателна дестинация за много пътешественици поради красивата си архитектура, отличните музеи, спокойния си дух, както и лесния достъп до много други интересни места в региона. Централният площад Piazza Maggiore И намиращата се там църква Сан Петронио са задължителни спирки. Националната галерия в Болоня, както и археологическия музей са също препоръчани отбивки за почитателите на изкуството и историята. Подобно на Пиза, и Болоня има наклонени кули, и то две! За да ги разгледате, насочете се към площад Piazza di Porta Ravignana. Monte della Guardiq пък е живописен хълм, идеален за спокойна и освежаващ разходка извън града. А ако пък търсите „по-живо“ преживяване, отидете до пазара Пиацола, който е на същото си място от стотици години.

Болоня може да бъде и много добра отправна точка за други дестинации в централна Италия. Римини и адриатическото крайбрежие са на 1 час разстояние. А любителите на провансиалския живот и виното могат да се насочат на юг, където со Флоренция и региона Тоскана. Пистата от Формула 1, Имола е също много на близо и феновете на бързите скорости могат да се отбият и да разгледат съоръжението.

Прочетете и историите на пътешественици, които вече посетиха този регион:

Самолетни билети до Болоня

Запазете изгодно Вашите самолетни билети до Болоня с Wizz Air или Ryanair. Цените на двупосочните билети от София започват от 20 Евро (40 лв).

Дати:
Юли – Септември 2021
Вижте възможните дати с Wizz Air ТУК
Вижте възможните дати с RyanAir ТУК

Маршрут:
София – Болоня – София

евтини самолетни билети до болоня

Примерна резервация за полети до Болоня

07 – 12 Август 2021 с Ryanair за 20 Евро

самолетни-билети-до-болоня

10 – 17 Август 2021 с Wizz Air за 42 Евро

полети-до-болоня

Настаняване в Болоня

При избора Ви за настаняване, препоръчваме Ви да ползвате следните сайтове:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятни полети до Болоня.

TravelSmart.bg