Полети до Болоня

Пътуване до Централна Италия? Резервирайте си полети до Болоня за 8 Евро в посока и 16 Евро за двупосочен билет от София и посетете също така Флорецния, Тоскана, Римини, Верона и много други красиви италиански градчета в околността.

Важно: Препоръчваме Ви да се запознаете предварително с изискванията за влизане в Италия. Тук можете да намерите няколко източника на информация. 

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.
👉 Вижте и как да си ги поръчате безплатно и с до 20 Евро бонус.

Болоня се намира в централна Италия и е най-важният град в региона Емилия-Романа. Градът е привлекателна дестинация за много пътешественици поради красивата си архитектура, отличните музеи, спокойния си дух, както и лесния достъп до много други интересни места в региона. Централният площад Piazza Maggiore И намиращата се там църква Сан Петронио са задължителни спирки. Националната галерия в Болоня, както и археологическия музей са също препоръчани отбивки за почитателите на изкуството и историята. Подобно на Пиза, и Болоня има наклонени кули, и то две! За да ги разгледате, насочете се към площад Piazza di Porta Ravignana. Monte della Guardiq пък е живописен хълм, идеален за спокойна и освежаващ разходка извън града. А ако пък търсите „по-живо“ преживяване, отидете до пазара Пиацола, който е на същото си място от стотици години.

Болоня може да бъде и много добра отправна точка за други дестинации в централна Италия. Римини и адриатическото крайбрежие са на 1 час разстояние. А любителите на провансиалския живот и виното могат да се насочат на юг, където со Флоренция и региона Тоскана. Пистата от Формула 1, Имола е също много на близо и феновете на бързите скорости могат да се отбият и да разгледат съоръжението.

Прочетете и историите на пътешественици, които вече посетиха този регион:

Самолетни билети до Болоня

Запазете изгодно Вашите самолетни билети до Болоня с Wizz Air или Ryanair. Цените на двупосочните билети от София започват от 16 Евро (32 лв).

Дати:
Юли – Ноември 2022
Вижте възможните дати с Wizz Air ТУК
Вижте възможните дати с RyanAir ТУК

Маршрут:
София – Болоня – София

евтини самолетни билети до болоня

Примерна резервация за полети до Болоня

14 – 21 Август 2022 с Ryanair за 16 Евро

полети-до-болоня

05 – 10 Октомври 2022 с Wizz Air за 50 Евро

полети-до-болоня-от-софия

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване в Болоня

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Болоня.

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.