Полети до Бирмингам

Англия не е само Лондон. Да преоткрием и останалата част от острова с полети до Бирмингам от София за само 13 Евро в посока или 23 Евро за двупосочен билет!

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици..

Бирмингам е вторият по големина град в Англия след Лондон. Далеч от огромните тълпи туристи, в Бирмингам можете да се разгледате музеи, концертни зали, паркове и ботанически гради. А защо не и да отидете на фурболен мач на стадиона на някой от местните футболни клубове. Бирмингам също така е и перфектна отправна точка за целия централен регион в Англия, както и градовете Нотингам, Лестър, Уорчестър и Ковънтри

Самолетни билети до Бирмингам

Резервирайте изгодно Вашите самолетни билети до Бирмингам от София с Ryanair на цени от 23 Евро.

Дати:
Юли – Октомври 2023
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Бирмингам – София

Примерни резервации на полети до Бирмингам

София – Бирмингам – София за 23 Евро >>>

15 – 22 Октомври 2023

полети-до-бирмингам

Настаняване в Бирмингам

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване в Бирмингам:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети Бирмингам!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement