Полети до Бирмингам

Англия не е само Лондон. Да преоткрием и останалата част от острова с полети до Бирмингам от София за само 18 Евро в посока или 43 Евро за двупосочен билет!

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици..

Бирмингам е вторият по големина град в Англия след Лондон. Далеч от огромните тълпи туристи, в Бирмингам можете да се разгледате музеи, концертни зали, паркове и ботанически гради. А защо не и да отидете на фурболен мач на стадиона на някой от местните футболни клубове. Бирмингам също така е и перфектна отправна точка за целия централен регион в Англия, както и градовете Нотингам, Лестър, Уорчестър и Ковънтри

Самолетни билети до Бирмингам

Резервирайте изгодно Вашите самолетни билети до Бирмингам от София с Ryanair на цени от 43 Евро.

Дати:
Ноември – Декември 2022
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Бирмингам – София

Примерни резервации на полети до Бирмингам

19 – 22 Ноември 2022

полети-до-бирмингам

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване в Бирмингам

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване в Бирмингам:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.

Приятни полети Бирмингам!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.