Полети до Берлин

Изгодни полети до Берлин от София, Варна, Бургас и Букурещ от само 20 Евро в посока и 39 Евро за двупосочен самолетен билет.

Берлин е столицата и най-голям град в Германия. Историята и най вече Втората световна вoйна са оформили изгледа и духа на града по уникален начин. Някои от задължителните места, които трябва да посетите са Бранденбургската порта, Райхстага, Чекпойнт Чарли, Александер платц, Потсдамер платц, Берлинската катедрала и острова с музеите, както и да се разходите по Фрийдрихщрасе, Унтер ден Линден, Кройцберг и брега на река Шпрее.  Берлинската култура е известна със своя свободен характер, а феновете на електронната и алтернативна музика могат да намерят изобилие от събития и представления на най-високо ниво. Така наречената “хипстърска” култура е в разцвета си по берлинските улици и със сигурност ще останете впечатлени от вида на много берлинчани. Задължително направете исторически тур на града, за да придобиете пълна представа за събитията в периода 1939 – 1945.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Самолетни билети до Берлин

Резервирайте полетите си до Берлин изгодно с RyanAir, EasyJet и Wizz Air. Цените на билетите от София, Варна и Букурещ започват от само 20 Евро в посока.

Важно:

Летище Берлин Шонефелд бе слято с новото берлинско летище BER (Берлин Бранденбург) и преименувано на Терминал 5.

Дати:
Ноември – Декември 2023
Вижте възможните дати от София ТУК >>>
Вижте възможните дати от Варна ТУК>>>
Вижте възможните дати от Букурещ ТУК>>>

Маршрут:
София – Берлин – София
Варна – Берлин – Варна

самолетен билет софия берлин

Примерна резервация на полети до Берлин

София – Берлин – София за 41 Евро >>>

26 Ноември – 04 Декември  2023

полети-до-берлин-от-софия

Варна – Берлин – Варна за 39 Евро >>>

29 Ноември – 04 Декември 2023

полети-до-берлин-от-варна

Букурещ – Берлин – Букурещ за 46 Евро >>>

18 – 25 Ноември 2023

полети-до-берлин-от-букурещ

Настаняване в Берлин

Добро предложения за хотел в Берлин е Quentin Boutique Hotel 3.5****.

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Берлин!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.