Полети до Барселона

В момента имаме възможността да си запазим изгодни полети до Барселона от София на цени от 23 Евро в посока и 47 Евро за двупосочен самолетен билет. 

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Интересно място, което да включите в плановете си при посещение в Барселона е бохемският квартал Грасия. Някога село, сега един от най-хипстърските квартали в Барселона, тук може да намерите множество ресторанти с храна от цял свят, магазини за ръчно направени неща, както и симпатични малки барове. Не пропускайте да изпиете по нещо, седнали на асфалта на Пласа дел Сол. В последните години, това е един от най-оживените и парти квартали на Барселона, а местните са изправени пред това да живеят с целия шум и тълпи от хора. Затова и общината често провежда кампании за намаляване на шума, като из квартала често могат да се видят транспаранти на няколко езика, призоваващи уважение към живущите и спазване на тишина.

Друго интересно и не толкова популярно място за туристите (доколкото може да има такова в Барселона) е Бункерс дел Карамел. Перфектното място, от което Ви се открива прекрасна гледка към цяла Барселона и чудесно място да наблюдавате залеза с бира в ръка.

Самолетни билети до Барселона

Запазете си изгодно самолетни билети от София до Барселона с компаниите RyanAir и Wizz Air на цени от 47 Евро за двупосочен билет. 

Дати:
Ноември 2023 – Януари 2024
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Барселона – София

карта-билети-софия-барселона

Примерни резервации на полети до Барселона:

София – Барселона – София за 47 или 49 Евро >>>

02 – 11 Януари 2024

полети-до-барселона

София – Барселона – София за 50 Евро >>>

05 – 12 Декември 2023

самолетни-билети-до-барселона

Настаняване в Барселона

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Барселона

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.