Полети до Барселона

В момента имаме възможността да си запазим изгодни полети до Барселона от София през есента на цени от 19 Евро в посока и 37 Евро за двупосочен самолетен билет. 

Важно: Съветваме Ви да се запознаете внимателно с изискванията за влизане в Испания преди пътуването си. В тази статия можете да намерите повече информация.

Интересно място, което да включите в плановете си при посещение в Барселона е бохемският квартал Грасия. Някога село, сега един от най-хипстърските квартали в Барселона, тук може да намерите множество ресторанти с храна от цял свят, магазини за ръчно направени неща, както и симпатични малки барове. Не пропускайте да изпиете по нещо, седнали на асфалта на Пласа дел Сол. В последните години, това е един от най-оживените и парти квартали на Барселона, а местните са изправени пред това да живеят с целия шум и тълпи от хора. Затова и общината често провежда кампании за намаляване на шума, като из квартала често могат да се видят транспаранти на няколко езика, призоваващи уважение към живущите и спазване на тишина.

Друго интересно и не толкова популярно място за туристите (доколкото може да има такова в Барселона) е Бункерс дел Карамел. Перфектното място, от което Ви се открива прекрасна гледка към цяла Барселона и чудесно място да наблюдавате залеза с бира в ръка.

Самолетни билети до Барселона

Самолетните билети от София до Барселона се изпълняват от RyanAir и са на цени от 37.42 Евро за двупосочен билет. 

Дати:
Март – Май 2021
Вижте възможните дати с RyanAir ТУК

Маршрут:
София – Барселона – София

карта-билети-софия-барселона

Примерна резервация на полети до Барселона:

20 – 25 Октомври 2020 с RyanAir за 37.42 Евро

полети-до-барселона

Турове и билети за забележителнсоти в Барселона

Барселона предлага туристически атракции за всеки вкус. Поради големия брой туристи обаче чакането на опашки може да трае часове.
Препоръчваме Ви да разгледате предложенията за турове и билети за забележителности предварително, за да имате едно по-приятно преживяване. Две от по-популярните предложения за предварителна резервация са билет за Парк Гуел и „бърз“ входен билет за Саграда Фамилия.

турове и билети за забележителности и полети до барселона

Настаняване в Барселона

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Припомнете си или научете основните думи, фрази и граматика на испански език с безплатни курсове за 2 седмици.

Приятни полети до Барселона

TravelSmart.bg