Полети до Бари

Организирайте си почивка в Южна Италия като си резервирате евтини полети до Бари за само 15 Евро в посока. Вече две авиолинии летят до столицата на Пулия от София.

Ново: Влезте в канала ни в Telegram

Влезте в канала ни в Telegram, за да получавате първи нашите идеи и предложения ни за изгодно пътуване.

Бари е столицата на регион Пулия намиращ се в южната част на Италия (“токчето на ботуша”). Някои го наричат “Венецията на Юга” поради големия брой красиви сгради в бароков стил. Регионът на Пулия е известен с красивите си плажове, за това и привлича много туристи от северна Италия и много други държави. Освен Бари, не пропускайте да посетите и Остуни, Алберобело, прочут с уникалната си архитектура, Матера, бившата европейска столица на културата (заедно с Пловдив през 2019 година), както и Локоротондо.

Самолетни билети до Бари

Запазете Вашите полети от София до Бари изгодно с WizzAir или Ryanair. Цената на двупосочните билети в момента започва от 29 Евро.

Дати:
Март – Април 2023
Вижте възможните дати с Wizz Air ТУК
Вижте възможните дати с RyanAir ТУК

Маршрут:
София – Бари – София

билети до бари от софия

Примерна резервация на полети до Бари

София – Бари – София с Wizz Air за 29 Евро >>>

28 Март – 01 Април 2023

полети-до-бари

София – Бари – София с Ryanair за 30 Евро >>>

06 – 10 Март 2023

полети-до-бари-от-софия

Настаняване в Бари

Препоръчваме Ви да отседнете в Best Western La Baia Palace***. Хотелът е с много добра локация и оценки.

Други добри хотели са Mercure Villa Romanazzi Carducci Bari**** и Boston Hotel Bari***

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Бари и не забравяйте да посетите Алберобело и Матера.

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.