Полети до Ереван, Армения

Евтини полети до столицата на Армения Ереван. Цените на двупосочните самолетни билети започват от само 83 Евро. 

Ново: Следете ни в Telegram и Instagram

Влезте в канала ни в Telegram и следете историите ни в Instagram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Самолетни билети до Ереван

Резервирайте Вашите двупосочни смолетни билети от Армения с Wizz Air. Цените на двупосочните билети до Ереван започват от само 83 Евро. Полетите стартираха в края на април 2023 и се изпълняват 2 пъти седмично – в сряда и неделя.

Полетите до Ереван са много удобни и за пътуване до Грузия.

Ако имате колебания какъв тип багаж да си добавите към билета, разгледайте статията ни относно правилата за багаж на Wizz Air.

Дати:
Юни – Октомври 2023
Вижте възможните дати ТУК

Маршрути:
София – Ереван – София

Примерни резервации на полети до Ереван:

София – Ереван – София за 83 Евро >>>

09 – 16 Септември 2023

полети-до-ереван

Други примерни дати:

15 – 22 Юли 2023

12 – 16 Септември 2023

Настаняване в Армения

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Армения!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.