Полети до Аликанте

И тази година ще имаме възможността да летим до Аликанте директно от София. Цените на самолетните билети започват от 50 Евро в посока и 100 Евро за двупосочен билет. Приготвили сме и предложение за 3-звезден хотел с добра оценка и цена от 25 Евро на нощувка на човек. 

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Самолетни билети до Аликанте

Закупете си самолетните билети до Аликанте с авиокомпанията WizzAir на цени от 100 Евро за двупосочен билет.

Дати:
Август – Ноември 2022
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Аликанте – София

евтини полети софия аликанте

Примерна резервация на полети до Аликанте:

14 – 17 Октомври 2022 (дълъг уикенд) за 100 Евро

полети-до-аликанте

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване в Аликанте

Препоръчваме Ви в Аликанте да отседнете в хотел Albahia Hotel Alicante***. Хотелът е с добра оценка, в изключителна близост до плажа, а цената на стая за двама е около 50 Евро, или 25 Евро на човек на нощувка.

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Аликанте.

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.