Пакетни предложения Полет + Хотел

Много от нас предпочитат след като си запазят полета да се поровят и изберат точно хотела, който им допада най-много. За съжаление, притиснати от ежедневието си понякога не успяваме да отделим времето, необходимо за такова подробно търсене или пък просто не ни се занимава, когато пътуването е по-кратко или до по-стандартна дестинация.

Добрата новина е, че вече можем да си закупим пакетно предложение полет + хотел с тръгване от България като то може да излезе дори по-евтино от отделното, самостоятелно резервиране на същия полет и хотел. Вижте сравнението, което направихме по-долу. 

По наше скромно мнение, най-добрата онлайн туристическа агенция в България eSky вече предлага такива пакети и цените им са доста разумни. Направихме експеримент паралелно да резервираме идентично пътуване чрез новата им услуга “Полет + Хотел” и отделно да запазим същите полети и хотел по стандартния начин.

Примерно сравнение на пакетна и отделна резервация

Тук ще разгледаме примера с полети за двама от София до Ханя, остров Крит с RyanAir и престой от 7 дни в апартхотел на острова.

Дати: 8 – 15 Юни 2019
Хотел: Vila Apollonia

Пакет Полет + Хотел

Пакетното предложение може да бъде запазено на www.esky.bg/polet+hotel като общата цена е 441,34 Евро за двама души.

esky-полет-и-хотел

Отделна резервация на полет и хотел

Полет с RyanAir за дати 8 – 15 Юни 2019 за двама за общо 209.26 Евро.

Двойна стая в Хотел Villa Apollonia (Apollonia Apartments) през Booking.com за 316 Евро.

Така цялото ни пътуване за двама с отделни резервации на полет и хотел би ни излязло общо 525.26 Евро за двама души или с 84 Евро повече. 

Заключение

Дълги години виждахме пакетни предложения на сайтове като Expedia, LastMinute.com и TUI за доста изгодни предложение включващи полет и хотел. За съжаление, всичките те бяха с тръгване от Париж, Лондон, Берлин и много други западноевропейски градове.

Ето че вече можем да се възползваме и от такива оферти и в България. Най-вероятно те няма да са винаги по-изгодни, но със сигурност си струва да правим и по едно бързо търсене и там, за да сме сигурни че сме оптимизирали избора си.

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.