Полети до Киев от България

Освен полетите до Киев от София, вече ще можем да летим до украинската столица и от Варна и Бургас. 

Украинската авиокомпания SkyUp обяви, че ще изпълнява полети между Киев и българските летища Варна и Бургас през това лято.

Полетите от Бургас ще стартират на 31 Май 2019 и ще се изпълняват 2-3 пъти седмично. Докато полетите от Варна ще стартират на 14 Юни 2019 и ще се изпълняват само в Петък.

Цените на билетите започват от 44 Евро в посока без включен багаж.

Вижте повече в официалния сайт на компанията: www.skyup.aero

Ако харесвате тази публикация и желаете да получавате повече информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement