Отстъпка на Wizz Air

Днес (19 Май 2022) можем да се възползваме от текущата отстъпка от -18% по повод 18-ия рожден ден на Wizz Air.

Намалението важи за всички потребители, а не само за членове на Wizz Discount Club.

Разгледайте предложенията на унгарската нискотарифна авиокомпания до 39 дестинации от София, 20 от Варна, 16 от Бургас и 3 от Пловдив.

Много удобен календар, с който можете да проверите възможните дестинации и дати, можете да намерите ТУК.

Информация за ограниченията при пътуване до всяка отделна страна от Европейския съюз можете да получите в тази статия.

Условия на промоцията на Wizz Air

Намалението важи за всички полети за всички потребители ( а не само за членове на Wizz Discount Club).

Валидност на промоцията за резервации направени: Само на 26 Април 2022

Валидност за полети извършени: Не е описано.

Подробни условия: 
Промоцията важи на 19 май 2022 г. от 00:00 до 23:59 часа CEST („Промоционален период“). Отстъпката от 18% важи за тарифата без административната такса. Отстъпката от 18% важи за всички полети и всички дестинации, налични на wizzair.com и в мобилното приложение WIZZ по време на Промоционалния период. Периодът за пътуване е неограничен. Промоцията важи само за резервации, направени на wizzair.com или в мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не важи за групови резервации.

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети с тази отстъпка на Wizz Air!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.