Остров Родос

7 Нощувки на All Inclusive в хотел 4* на остров Родос за 599 лева с включени полети и летищни такси.

Прочетете ценна и интересна информация за остров Родос в TripAdvisor.

Офертата включва:
• самолетен билет София – Родос – София;
• трансфери летище – хотел – летище;
• 7 нощувки – със закуски и вечери в Хотел Belair Beach**** в Ялисос, или на база All Inclusive в Хотел Alia Mare**** в Лардос;
• обслужване на български език от представител на фирмата партньор по време на престоя;
• медицинска застраховка Assistance

ЦЕНА: 599лв

КЪМ ОФЕРТАТА

Приятна почивка на Остров Родос.

Как да организираме самостоятелно пътуване до Гърция?

 1. Дестинация – Ако все още не сте решили кои места да посетите в Гърция, то TripAdvisor може да Ви помогне с избора. Също така в Google лесно можете да намерите най-различни класации от типа “Top Destnations in Greece и тн.”
 2. Транспорт – Ако дестинацията Ви е близо до България, то удачен начин за транспорт е личен или нает автомобил. За по-далечни дестинации, за които е необходимо да резервирате полет ви препоръчваме да използвате Momondo
 3. Настаняване – Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:
  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации – Booking.com, Agoda.com, Hotels.com и др.
  • Сравняване на Цени на Хотели – Нашия инструмент за сравняване на цени на хотели, чрез който можете да запазите избрания от Вас хотел възможно най-изгодно.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $20 при нова регистрация.

  Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.