Обиколка на Португалия

Организирайте си една незабравима обиколка на Португалия по време на Септемврийските празници. Резервирайте си евтини полети през Франкфурт до Фаро (Южна Португалия) и обратно от Порто за само 151 Евро.

Португалия притежава богато, моряшко минало, превъзходни плажни курорти и пейзаж, увенчан с маслинови горички, лозя и житни полета. Покрита с изобилие от интересни места, считани за наследство от световна величина от ЮНЕСКО и удостоена с една от най-спокойните и привлекателни столици, тя също може да бъде посетена на разумна цена.

Бавното вкусване на живота е истинската страст на Португалците, като повечето от най-добрите й качества са изключително обикновени по рода си – традиционни национални празници, чиста храна, потопена в зехтин, музика, докосваща най-тънките струни на сърцето, спомняща миналите времена на любов и слава, и пазари, преливащи от риба, цветя и цветя. Прочетете повече информация за Португалия, както и за отделните места, които ще посетите там в TripAdvisor.

Ние Ви препоръчваме да посетите Фаро, Лагос, Лисабон, Кашкаиш, Синтра и Порто.

Полети

1. Полети София – Франкфурт -София

Според това колко дни можете да отделите за пътуването си, ние Ви предлагаме да резервирате полети 17 – 26 Септември или 19 – 26 Септември. Цените са съответно 139.98 (€70) и 159.98лв (€80) и можете да си ги запазите директно в сайта на WizzAir.


huojiji

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Полети Франкфурт -Фаро и Порто – Франкфурт

Поради късния полет до Франкфурт е необходимо да отседнете там за 1 нощ, което ще Ви даде възможност да разгледате града. На следващия ден (18 или 20 Септември, в зависимост от Вашия избор) летите от Франкфурт до Фаро (Южна Португалия. Полетите струват €37.99 и 45.99 съответно и можете да си ги запазите директно в сайта на RyanAir.

faro

 

 

 
Полетът от Порто до Франкфурт на 26.09 е сутринта, което Ви дава възможност и да хванете полета си до София в същия ден. Цената му към момента е €42.99 и можете да си гo запазите директно в сайта на RyanAir.

po

 

 

 

 

 

 

Цена на всички полети: 151 Евро

Настаняване

Изгодни предложения за настаняване по време на Вашата обиколка на Португалия можете да намерите чрез HotelsCombinedBooking.comAgoda или Hotels.com, топ сайтове в сферата на хотелските резервации.

Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

Ако си падате по хостелите, ние Ви препоръчваме

Приятна обиколка на Португалия!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.