Нова Година в Турция!

Посрещнете Нова Година в Турция! Предлагаме Ви няколко организирани предложения, както и съвети как можете сами да си организирате едно новогодишно пътуване.

Предложение 1:

нова година в истанбулИстанбул

3 нощувки със закуски, 2 вечери и новогодишна гала вечеря на база All Inclusive в Хотел Grand S 4*

ЦЕНА: 365 лева

КЪМ ОФЕРТАТА

Предложение 2:

нова година истанбулИстанбул

3 нощувки със закуски и транспорт в хотел 2*

ЦЕНА: 196 лева

КЪМ ОФЕРТАТА

Предложение 3:

нова година анталияАнталия

5 нощувки на база All Inclusive в Eftalia Aqua Resort 5*

ЦЕНА: 220 лева

КЪМ ОФЕРТАТА

Предложение 4:

нова година в анталияАнталия

5 нощувки на база All Inclusive в Side Star Resort 5*

ЦЕНА: 289 лева

КЪМ ОФЕРТАТА

Предложение 5:

нова година чанаккалеЧанаккале (Дарданелите)

3 нощувки, закуски, вечери, Новогодишна вечеря в Хотел Колин 5*

ЦЕНА: 289 лева

КЪМ ОФЕРТАТА

Как да организираме самостоятелно пътуване за Нова Година?

  1. Дестинация – Ако все още не сте решили коя да е дестинацията, то TripAdvisor може да Ви помогне с избора. Също така в Google лесно можете да намерите най-различни класации от типа “Top New Year’s Eve Destnations in Europe/Asia/ и тн.”
  2. Транспорт – Ако избраната дестинация се намира близо до България, доста удачен вариант е личния транспорт. Ако пък тя е в Европа (примерно Италия, Испания, Германия, и тн.) проверете за евтини полети на сайта на Wizz Air. За по-далечни дестинации препоръчваме Momondo
  3. Настаняване –  Силно Ви препоръчваме да използвате инструмента за Сравняване на Цени на Хотели. Чрез него ще можете да запазите избрания от Вас хотел, възможно най-изгодно. Резултатите можете да сортирате по цена и оценка, да филтрирате спрямо звезди, както и да видите предлаганите хотели върху картата.

СРАВНИ ЦЕНИ на ХОТЕЛИ

Приятна Нова Година в Турция!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement