Нова Година в Корфу

Прекарайте Новогодишните празници на остров Корфу, Гърция. Офертата е за 279 лева и включва транспорт, фериботни такси и билети, 3 нощувки със закуски и вечери в хотел 3* и туристичесга програма в Корфу.

*Други предложения за Нова Година в Чужбина намерете ТУК

Офертата включва:
• Транспорт с лицензиран автобус от София;
• Фериботни такси и билети;
• 3 нощувки със закуски и вечери в Хотел Olympion village 3*;
• Туристическа програма в столицата на Корфу и посещение на двореца “Ахилион”;
• Водач от агенцията;

Доплащане: Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика – 29 Евро.

КЪМ ОФЕРТАТА

Как да организираме самостоятелно пътуване за Нова Година?

  1. Дестинация – Ако все още не сте решили коя да е дестинацията, то TripAdvisor може да Ви помогне с избора. Също така в Google лесно можете да намерите най-различни класации от типа “Top New Year’s Eve Destnations in Europe/Asia/ и тн.”
  2. Транспорт – Ако избраната дестинация се намира близо до България, доста удачен вариант е личния транспорт. Ако пък тя е в Европа (примерно Италия, Испания, Германия, и тн.) проверете за евтини полети на сайта на Wizz Air. За по-далечни дестинации препоръчваме Momondo
  3. Настаняване –  Силно Ви препоръчваме да използвате инструмента за Сравняване на Цени на Хотели. Чрез него ще можете да запазите избрания от Вас хотел, възможно най-изгодно. Резултатите можете да сортирате по цена и оценка, да филтрирате спрямо звезди, както и да видите предлаганите хотели върху картата.

СРАВНИ ЦЕНИ на ХОТЕЛИ

Приятна Нова Година в Корфу!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.