Нова Година в Кабо Верде

Резервирайте си от сега мечтаната Нова Година в Кабо Верде. Купете полети от Лисабон или Милано до Кабо Верде за съответно 236 или 305 Евро! До Милано можете да стигнете доста евтино с полетите на WizzAir или Bulgaria Air. А ако сте решили да посетите и Лисабон, това би било добър повод да си закупите и възможно най-евтиния билет до Кабо Верде. 

Кабо Верде е островна държава, разположена близо до бреговете на Западна Африка. Известна най-вече с топлия климат и плажовете си, Кабо Верде е една от най-трудно достъпните туристически дестинации, заради редките полети. Независимо от това туристите търсещи плажове и приключения, ще бъдат абсолютно задоволени от престоя си тук и то на сравнително разумни цени. Остров Sal предлага страхотни плажове, пясъчни дюни и прекрасни условия за каране на сърф и уиндсърф. Тук наистина е изключително спокойно и дори в най-посещаваните курорти като Санта Мария няма да се сблъскате с огромни тълпи от туристи.

Кабо Верде е великолепно място да избягате от всичко. Хората тук са гостоприемни и гледат на живота от безгрижната му страна. Най-добре може да усетите това на остров Brava. Крайбрежието на острова е доста каменисто, което го прави непривлекателна дестинация за любителите на плажовете. Като цяло този малък остров е слабо развит и до него се стига само с ферибот, но пък за сметка на това, тук може наистина да усетите автентичната местна атмосфера. Прочетете много повече за Кабо Верде, както и за хотелите и интересните места там в TripAdvisor.

Полети

Най-изгодно можете да запазите полетите си от Милано до Кабо Верде чрез Momondo и CheapFights.

Лисабон – Сал, Кабо Верде – Лисабон – 236 Евро 

Примерни дати:

  • 26.12 – 08.01 – 236 Евро
  • 26.12 – 03.01 – 251 Евро

КЪМ ПОЛЕТИТЕ

Милано (Бергамо) – Сал, Кабо Верде – Милано (Бергамо) – 278 Евро

26.12 – 08.01 – 305 Евро

КЪМ ПОЛЕТИТЕ

Untitled

 

Настаняване

Изгодни предложения за настаняване за Нова Година в Кабо Верде можете да намерите чрез HotelsCombinedBooking.comAgoda или Hotels.com, топ сайтове в сферата на хотелските резервации.

Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

Приятно изкарване на Нова Година в Кабо Верде!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement