Намаления на хотели

Ако възнамерявате скоро да пътувате и все още нямате направена хотелска резервация, възползвайте се от промо кодовете за намаления на хотели в Hotels.com. Намаленията стигат до 12%.

Период за резервация: 20 Юни – 28 Юни
Период за престой : 20 Юни – 31 Декември

5% намаление за всяка лятна дестинация за престой от 2 нощувки
Код: SUMMER2NTS

8% намаление за всяка лятна дестинация за престой от 3 нощувки
Код: SUMMER3NTS

12% намаление за всяка лятна дестинация за престой от 5 нощувки
Код: SUMMER5NTS

КЪМ ПРОМОЦИИТЕ

unnamed

 

 

 

 

 

Hotels.com е един от най-популярните сайтове за резервация на хотели в цял свят. Без значение от Вашия бюджет и избраната от Вас дестинация, там можете да намерите широк избор от хотели.

Разгледайте и оценките и ревютата дадени от минали гости на хотелите в TripAdvisor. Там също можете да намерите и информация за забележителности, както и да направите резервация на полет или хотел.

 

Приятен престой с тези промоции на хотели!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.