Black Driday намаление на полетите на Qatar Airways

Qatar Airways вече редовно и изпълнява полетите си от и до София. В момента можем да се възползваме от “Черен петък” намеленията им и пътуваме изгодно по цялата мрежа на авиолинията. 

Вижте повече директно в сайта на авиолинията: www.qatarairways.com

Промоцията на Qatar Airways

В момента можете да си закупите самолетни билети с Qatar Airways на цени от 429 Евро за полети до Катар, Тайланд, Виетнам, Кения, Шри Ланка и Занзибар, Сингапур, Индия, Малдивите, Сейшелите, Индонезия, Южна Корея и Малайзия.

Можете да запазите билетите си дори по-изгодно с интегрираната търсачка на Skyscanner в сайта ни – https://www.travelsmart.bg/запази-полети/

Период на валидност: 22 – 30 Ноември 2022

Период за пътуване: 01 Януари 2023 – 30 Ноември 2023

Към Qatar Airways
Към всички оферти от България

промоция-катар-еъруейс

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви на настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Разгледайте и нашия анализ на дебитните карти подходящи за пътешественици.

Приятни полети с Qatar Airways.

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.