Намаления на онлайн магазини

В тази статия сме събрали актуалните намаления на онлайн магазини за дрехи и обувки. Бихте могли да си намерите доста подхощяи продукти за пътуване и спорт, а и за ежедневни цели. 

Намаленията на Obuvki.bg

Имате ли нужда от обувки за пътуване или от друг тип? Можете да се възпозлвате от намаленията в онлайн магазините в момента и да си поръчате много изгодни такива. 

Сайтът Obuvki.bg (www.obuvki.bg) предлагат в момента Black Week промоция с намаления до -60%.

Разгледайте възможостите за планински обувки, маратонки за бягане или друг спорт, кецове и много други.

Към Obuvki.bg

obuvki-спортни-планински-обувки

AboutYou.bg с -70% отстъпка

След като наскоро влязоха и на българския пазар, онлайн магазина AboutYou.bg (www.aboutyou.bg) се включват доста силно в кампанията за Черен Петък с до -70% намаление на всички свои артикули. Изобилието от дрехи, обувки и аксесоари при тях е доста голямо.

Fashion Days с традиционно Black Friday намаление

Fashion Days е водещ онлайн магазин за мода с доста интересни предложения за Black Friday. “Черен петък” промоцията им започна и ще е валидна до края на месеца. Ако вече сте на вълна Коледни подаръци, техните предложения може да са Ви интересни. Вижте повече директно на сайта им www.fashiondays.bg

FreshLabels в вече и в България

Немският онлайн магазин FreshLabels (www.FreshLabels.com) вече и в България и можем да си поръчваме абсолютно всеки един артикул с доставка до България.

Текущото им намаление е за до -70% на всички дрехи, раници, обувки и аксесоари.

Към FreshLabels

Споделете с нас кои онлайн магазини за дрехи и обувки ползвате най-често. С какво те привличат Вашет внимание? Марки? Цени? Доставка?

Други интересни отстъпки за полети, хотели, техника, хостинг услуги, парфюми и други можете да намерите в тази статия.

Намаления на онлайн магазини

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.