Намаление на WizzAir

Само днес и утре (22 и 23 Декември 2021), можете да се възползвате от текущото намаление на WizzAir и си закупите самолетни билети за само 9.99 Евро в посока.

Намалението важи за всички потребители (не само за членове на Wizz Discount Club). 

За да сте спокойни при резервацията на билетите си, препоръчваме Ви да добавите и опцията WizzFlex.

Какво е Wizz Flex?

Wizz Flex е допълнителна услуга, която позволява на пътниците да сменят датата, времето и дестинацията без допълнителни такси до 3 часа преди часа на полета по разписание. Поради текущата несигурна ситуация породена от коронавирус, услугата WizzFlex е предпочитана от много потребители.

Важно: При замяна на полета, ако цената на новия е по-висока, то разликата трябва да бъде заплатена.

Ако си закупите Wizz Flex, Вие можете да поискате възстановяване на сумата платена за билета. Тя ще бъде възстановена под формата на Wizz кредит във Вашия акаунт.

Дати: За пътувания до 28 Февруари 2022

Много удобен календар, с който можете да проверите възможните дестинации и дати, можете да намерите ТУК.

промоция уиз

Условия на промоцията:

Промоцията важи за избрани полети и е в зависимост от наличността. Цена за еднопосочен билет, включва административна такса. Включен е един ръчен багаж (макс: 40 x 30 x 20 cm). За всеки багаж на колелца и чекиран багаж се начисляват допълнителни такси. Цената е приложима само за резервации, направени на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ. Цената от 9,99 евро важи от 22 декември 2021 г., 00:00 часа до 23 декември 2021, 23:59 часа Централноевропейско време за избрани полети, заминаващи преди 28-и февруари 2022 г.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятно пътуване.

TravelSmart.bg