Най-евтините градове в Европа

Планирате ли пътуване до големите градове в Европа през 2017? Питате ли се къде ще ви излезе по-изгодно пътуването? Вижте тази изключително добре направената инфографика от SimplyHolidaysDeals, с която лесно можете да видите кои са финансово най-поносимите градове в Европа за кратко посещение. Индексът е изготвен на база нощувка в хостел, 2 пътувания с градски транспорт, посещение на една платена забележителност, три евтини ястия и три напитки. Разгледайте инфографиката и започнете да планирате пътуванията си през 2017!

cheapest-cities-europe-2017

Източник: SimplyHolidaysDeals ( http://simplyholidaydeals.co.uk/ )

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации – Booking.com, Agoda.com, Hotels.com и др.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $23 при нова регистрация.

Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

Приятно пътуване до най-евтините градове в Европа!

TravelSmart.bg

 


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.