Мачу Пикчу

Винаги сте мечтали да посетите Мачу Пикчу? Защо да не изпълните мечтата си тази зима (лято в Перу) и то на доста добра цена. Резервирайте сега полети от Мадрид до Куско за 532 Евро!

Руините на Мачу Пикчу, преоткрити през 1911, са едно от най-красивите и вдъхновяващи антични места в света. Някои археолози го смятат за върха на развитието на цивилизацията на Инките. Във всеки случай, уникалното разположение, мистичността и изключително високото ниво на запазване правят Мачу Пикчу най-емблематичното и желано място за посещение от туристите в Южна Америка. Прочетете още много интересна информация за Мачу Пикчу в TripAdvisor.

Полети

Възползвайте се още сега и запазете полети от Мадрид до Куско (най-близкия град до Мачу Пикчу) за £377 или 532 Евро. Най-изгодно можете да запазите полетите си чрез BudgetAir.

Примерни дати: 
19-28 Януари, 3-13 Февруари, 28 Февруари 11 Март, 2-12 Март, 6-14 Април

Примерна резервация:
hul

 

 

 

 

 

 

 

Полети от София до Мадрид:

Изгодни полети от София до Мадрид можете да запазите чрез WizzAir или Bulgaria Air. Друга интересна алтернатива също би била полети до Барселона с Wizz Air или Vueling и след това с влак до Мадрид.

Настаняване

Изгодни предложения за настаняване в Перу можете да намерите в HotelsCombinedBooking.comAgoda или Hotels.com, топ сайтове в сферата на хотелските резервации. За някои от тях можете да намерите и промо кодове във Ваучери и Промо Кодове, с които да направите почивката си още по-изгодна.

Прочете повече за хотелите, които планирате да запазите, както и за Вашата дестинация в TripAdvisor.

Приятно пътуване до Мачу Пикчу!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.