Кредитна карта с безплатен Wizz Club

Как един пътешественик може да спести значителна сума годишно, използвайки кредитна карта?
В тази статия ще разгледаме едно интересно предложение на Банка ДСК в колаборация с Wizz Air за кредитна карта с много добри условия и безплатен Wizz Club високо ниво за притежателя на картата.

Безплатното членство в Wizz клуба е валидно за целия период, докато кредитната карта е активна. Също така за всяко похарчено левче получаваме от 2 до 4 ст. обратно във формата на кредит, който можем да използваме за полети с авиокомпанията.

Нека да видим как можем да се възползваме максимално от това предложение.

Какво представлява DSK-Wizz Air кредитна карта?

DSK – Wizz Air е безконтактна кредитна карта MasterCard, подходяща за пътешествениците и често пътуващите в Европа, независимо дали по работа, на гости на близки, на почивки или кратки уикенд приключения. Този продукт, освен интересен, е и много изгоден, тъй като комбинира кредитна карта с добри условия и безплатно високо членство в Wizz Discount Club (за притежателя на картата и до 5-има придружители), както и бонус програма с намаления от Wizz Air. Между 2 и 4 процента от похарчената сума с картата ни се връща във формата на кредит за самолетни билети.

Какви са разходите и ползите?

Разходите, които можем да имаме с DSK-Wizz, са годишната такса за поддръжка на картата от 45 лв. и евентуално лихва върху похарчената сума, ако не я възстановим в срок. Но ако сме дисциплинирани и винаги си връщаме похарчените средствата за даден месец до 15-o число на следващия, то ние няма да дължим никаква лихва и единственият ни разход би бил само годишната такса от 45 лева.

Сдобивайки се с DSK – Wizz карта, тези разходи ги компенсираме още от самото начало с безплатното високо членство в Wizz Discount Club, което по принцип струва 120 лв. на година. След това допълнително спестяваме с бонус програмата, с която трупаме кредит за полети с Wizz Air при всеки похарчен лев с кредитната карта. В зависимост от това колко харчим на година, можем да получим кредит на стойност до няколкостотин лева.
Вижте по-долу таблица с бонусите на програмта, както и един пример от стандартна ситуация.

Бонус програма на DSK-Wizz кредитни карти:

4 точки за всеки похарчен 1 лв. на сайта на Wizz Air
2 точки за всеки похарчен 1 лв. при всички останали търговци

*Стойността на всяка точка е 0.01 лв.

Пример:

Да разгледаме ситуацията, в която за една година сме похарчили 1 000 лв. за полети с Wizz Air (за нас, приятели и близки) и 4 000 лв. за всякакви други плащания. Ползвайки DSK-Wizz карта, това ще ни донесе съответно 40 лв. (1 000 х 4 ст.)  и 80 лв. (4 000 х 2 ст.), или общо 120 лв. във формата на кредит, който можем да използваме за полети с авиокомпанията.
Общите ползи биха били 240 лв. (120 лв. Wizz Club и 120 лв. кредит) при разход от 45 лв. на година за таксата на картата.

Какви са предимствата на DSK-Wizz кредитна карта?

  • Безплатно високо ниво на членство в програмата Wizz Discount Club.

  • Бонус програма с натрупване на точки при всяко пазаруване с кредитната карта.

  • Отстъпките с Wizz Discount Club важат и за до 5 придружители по време на полета.

  • Възможност за издаване без обезпечение.

  • Възможност за ползване на безлихвен кредит до 45 дни.

  • Възможност за захранване на картата и със собствени средства, с които да разполагате над кредитния си лимит. (Полезно при наемане на кола в чужбина.)

  • Сигурни разплащания в Интернет с еднократни 3-D пароли.

Как да заявим нашата ДСК – Wizz Air кредитна карта?

Заявлението става бързо и лесно и най-хубавото е, че можем да го направим онлайн в сайта на Банка ДСК.

Първоначално е необходимо само да изберем кредитния лимит, да предоставим три имена, ЕГН, имейл адрес и тел. номер за връзка, както и да посочим дали вече сме членове на Wizz Discount Club.

Няколко дни след като изпратим заявлението, ще получим покана за среща в клон на банката, където ще трябва да предоставим необходимия набор от документи.

Към сайта на Банка ДСК

Важно:

Ако вече сте член на Wizz Discount Club, необходимо е в процеса на подаване на заявлението да предоставите е-mail адреса, с който сте регистрирани в Wizz Air, за да може членството Ви да бъде повишено до високо ниво (1+5 придружители) и да бъде регулярно подновявано до изтичане на валидността на картата.

Финални думи

В тази статия разгледахме продукта DSK-Wizz кредитна карта и анализирахме предимствата му, както и определихме профила пътешественик, за когото тя би била най-удачна. За финал можем да кажем, че ако пътувате често в Европа, то кредитната карта на ДСК и Wizz Air би била подходящо решение за Вас, тъй като освен че ще спестите много средства, ще имате достъп и до допълнителни такива в случай на нужда при много изгодни условия.

Ако вече притежавате кредитна карта с безплатен Wizz Club от Банка ДСК, моля споделете опита си в коментарите по-долу.

Благодарим ви!

Приятни пътувания!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement