До кои страни може да се пътува?

Ситуацията около пандемията от Коронавирус се променя ежечасачно. За всички хора, които са на път в момента, информацията за това как те могат да стигнат до домовете си или крайната си цел е изключително важна. 

Източнитците на информация са много, но ето и тези, които ние Ви препоръчваме да следите постоянно за информация, както за крайната Ви цел, така и за страните през които трябва да преминете (прекачване със самолет или сухопътни граници).

IATA Travel Centre:
https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm 

Министерство на Външните Работи:
https://www.mfa.bg/

Forbes:
https://www.forbes.com/sites/jamesasquith/2020/03/15/complete-coronavirus-travel-guide-the-latest-countries-restricting-travel/#6e1cf8bc715b

The Guardian:
https://www.theguardian.com/travel/2020/mar/16/latest-updates-countries-coronavirus-travel-restrictions-fco-warnings

CNN:
https://edition.cnn.com/travel/article/coronavirus-travel-bans/index.html 

New York Times:
https://www.nytimes.com/article/coronavirus-travel-restrictions.html

Ако имате други достоверни източници, моля публикувайте ги по-долу в коментари.

Благодарим Ви!

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.