WizzAir с безплатна опция за корекция на името

Току-що сте осъзнали, че сте допуснали грешка в името си при запазване на Вашия самолетен билет или при чекиране? Вече това няма да представлява голям проблем за Вас, тъй като WizzAir добваиха опцията за една безплатна корекция на името. 

Можете да ползвате тази нова опция дори и след като сте се чекирали онлайн. Разбира се, след корекция на името ще трябва да се чекирате и принтирате бордните карти на ново.

Имате възможността да направите една от следните три корекции:

  • Промяна на пола, в случай че сте посочили грешния при първоначалната Ви резервация. (Жена/Мъж)
  • Попълване на цяло име, в случай че сте посочили само първата буква (пример: John P Smith на John Peter Smith)
  • Корекция на до 3 букви в първото или фамилното име. (Thomas от Tohmas)

Как да направите корекция?

1. Влезте в Wizz профила си

2. Достъпете страницата с информация за Вашата резервация 

3. Натиснете бутона “ПРОМЯНА НА ИМЕ/CHANGE NAME”

След като сте готови с корекцията ще бъдете препратени към страницата с информация за Вашата резервация. В случай, че сте направили повече корекции от гореспоменатите, то тогава ще бъдете препаретени към страницата за плащане.

КЪМ WIZZAIR

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement