Кои сме ние?

Блогът TravelSmart.bg е създаден, за да помага на хората в България да пътуват в целия свят по-изгодно и по-информирано. Всеки ден внимателно преглеждаме интернет пространството, за да предоставим на нашите последователи най-изгодните актуални предложения за самолетни билети, хотели, пакетни почивки, коли под наем и много други. Също така редовно публикуваме интересни и важни новини свързани с пътувания от и в България, както и полезни статии, с помощта на които последователите ни могат да организират по-добре и по-лесно следващите си пътувания.

През годините хиляди хора пътуваха използвайки нашите съвети и предложения. Много от тях ни изпратиха коментари и имейли, признавайки как са започнали да пътуват много повече и на по-разнообразни дестинации благодарение на TravelSmart.

Всичките ни предложения са за самостоятелно резервиране. По този начин цената за Вас е възможно най-ниска и имате гъвкавостта да изберете най-подходящия за Вас период за пътуване, полет, авиокомпания, хотел и тн. Ние не сме туристическа агенция и не продаваме екскурзии и други. Нашите предложения включват линкове към водещи сайтове, чрез които можете сигурно и изгодно да си запазите желаните полети и хотели.

Водещото при изготвянето на предложенията ни е съотношението качество – цена. Освен изгодно, едно предложение трябва и да осигури необходимия комфорт, за да бъде пътуването наистина приятно. Изготвяме предложенията така все едно организираме пътувания за самите нас. Например, избираме хотели, които са не само с добра цена, но и много добри оценки и ревюта, както и с локация в близост до основните места за посещение. Полетите, които предлагаме са или директни или с кратки трансфери и тн. Дори тези съображения някой път да увеличават малко цената, ние се придържаме към тях, за да могат последователите ни да получат най-доброто и оптимално решение за техните средства.

Следете ни редовно във Facebook и Instagram и се регистрирайте за нашия Бюлетин (Newsletter), за да не изпускате страхотните ни предложения.

Ако желаната от Вас дестинация или време не съвпадат с тези на нашите публикации, моля споделете това в коментар или ни пишете чрез формата за контакти в раздел “Контакти” и ние ще направим всичко възможно, за да Ви помогнем да осъществите пътуването си.

Приятно пътуване!

ПС: В случай, че попаднете на добро предложение за пътуване, което ние не сме публикували, бихме Ви били много благодарни ако го споделите с нас чрез “Коментари” или “Контакти”. Ние ще го проверим и публикуваме, за да могат повече от нас да се възползват от него. Благодарим Ви.