Кои са новите дестинации от България

Няколко авиолинии стартират полети до нови дестинации от България през това лято. Също така ще бъдат възстановени и линиите до някои от дестинациите, които бяха спрени за зимния сезон.

Да видим кои са новите дестинации! 🙂

Ако си харесате полети с Wizz Air и все още не сте членове на Wizz Club, имате възможността да получите безплатно членство за Вас и до 5 придружители с кредитната карта на ДСК и Wizz Air.

.

Нови дестинации от София

1. Ханя, Крит

Нискотарифната авиокомпания Ryanair ще оперира от юни месец директни полети между София и Ханя (о. Крит). Полетите ще се изпълняват 2 пъти седмично (вторник и събота) и цените на самолетните билети започват от 23 Евро в посока и 46 Евро за двупосочен билет. Вижте възможните дати и цени ТУК

2. Каламата, п-в Пелопонес

През юни месец ще стартират и полетите на Ryanair между София и Каламата (п-в Пелопонес). Те ще се изпълняват веднъж седмично (в неделя), а самолетните билети са на цени от 18 Евро в посока и 36 Евро за двупосочен билети. Вижте всички възможни дати и съответните цени ТУК

3. Киев, Украйна

Авиокомпанията RyanAir стартира и директни полети между София и Киев. Те се изпълняват 2 пъти седмично (сряда и неделя), а билетите са на цени от 20 Евро в посока и 40 Евро за двупосочен билет. Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

4. Марсилия, Франция

В края на лятото, или по-точно през октомври, ще стартират и директната линия София – Марсилия. Полетите ще се изпълняват два пъти седмично (сряда и неделя). Цените на двупосочните билети започват от 72 Евро. Вижте възможните дати и съответните цени ТУК.

Нови дестинации от Варна

1. Париж

Wizz Air добави няколко нови дестинации от Варна. Една от по-интересните е Париж. Полетите ще стартират през месец Юли и ще се изпълняват два пъти седмично, в четвъртък и неделя. Самолетните билети започват от 54 лв. в посока.

2. Берлин

Друга интересна нова дестинация от Варна е Берлин. Полетите също ще стартират през Юли и ще се изпълняват два пъти седмично (вторник и събота). Цената на еднопосочния билет започва от само 30 лв.

3. Хамбург

Друг немски град, до който ще можем да летим директно от Варна е Хамбург. Полетите ще се изпълняват два пъти седмично (вторник и събота) и ще са на цени от 30 лв. в посока.

4. Кьолн

Третата нова дестинация в Германия е Кьолн. Полетите до там ще се изпълняват също два пъти седмично – четвъртък и неделя. Цените на билетите започват от 54 лв. в посока.

5. Копенхаген

Това лято ще можем да летим и директно до Копенхаген от Варна. Полетите до датската столица ще бъдат два пъти седмично, вторник и събота. Цените на билетите започват от 30 лв. в посока.

6. Ливърпул

И последната нова дестинация на Wizz Air от Варна е Ливърпул. До градът на Бийтълсите ще можем да летим три пъти седмично (понеделник, сряда и петък). Цените на билетите започват от 30 лв. в посока.

7. Киев

Украинската нискотарифна авиокомпания SkyUp ще стартира и директни полети между Киев и Варна и между Киев и Бургас.

Полетите от Бургас ще стартират на 31 Май 2019 и ще се изпълняват 2-3 пъти седмично. Докато полетите от Варна ще стартират на 14 Юни 2019 и ще се изпълняват само в Петък.

Цените на билетите започват от 44 Евро в посока без включен багаж.

Дестинации, до които отново ще можем да летим през лятото.

След като бяха спрени за зимния период, полетите от София до Малага, Неапол, Базел и Лисабон с Wizz Air ще бъдат възстановени, както и тези до Одеса с Bulgaria Air.

Пожелаваме Ви приятни полети, до която и дестинация решите да летите.

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.