Йордания и Кипър

Предложение за едно по-дълго пътуване включващо 2 места – Йордания и Кипър. Закупете си сега всички полети с тръгване от София за само 60 Евро.

Период на пътуване:
Юни – Септември 2018
Вижте възможните дати между София и Пафос ТУК
Вижте възможните дати между Пафос и Аман ТУК

Примерни дати:

  • София – Пафос 17 Септември
  • Пафос – Аман 18 Септември
  • Аман – Пафос 22 Септември
  • Пафос – София 26 Септември

Примерни резервации:

София – Пафос – София
17 – 26 Септември 2018

Пафос – Аман – Пафос 18 – 22 Септември 2018

Настаняване

Нашето предложение за добро и изгодно настаняване в Пафос е New York Plaza Hotel Apartments***. Нощувката в двойна стая струва 48 Евро, или 24 Евро на човек.

За останалите места препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • HotelsCombined и TripAdvisor– Търсачки за хотели, които сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $32 при нова регистрация.

Ако възнамерявате да ползвате кола под наем (рент-а-кар), то проверете възможностите с глобалната търсачка Rentalcars.com

Приятно пътуване до Йордания и Кипър.

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement