Исландският превозвач WOW Air

Нискотарифната авиокомпания WOW Air, която доста нашумя през последните години с евтините си презокеански полети се срина след като не успя да стигне до сделка с инвеститорите. Поради тази причина всички полети са отменени. 

Слуховете за евентуален фалит на WOW Air се появиха още преди няколко месеца, когато Icelandair реши да не придобива WOW Air след като разгледа финансовите им отчети.

Ако имате закупен с тях билет с кредитна или дебитна карта, обърнете се към съответната банка. А ако сте си закупили билета чрез туристическа агенция, съветваме Ви да се обърнете към тях. Вижте повече информация в сайта на WOW Air.

За съжаление поговорката “Много хубаво, не е на хубаво” се оказа вярна в случая с евтините билети до САЩ на WOW Air.

Ако харесвате тази публикация и желаете да получавате повече информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.