Зареждаме Revolut с левове

От няколко дни вече можем да зареждаме Revolut с левове и по този начин да ползваме картата си пълноценно и с българската валута. След като Revolut въведоха лева като валута, вече можем и да зареждаме сметката си директно с български левове. 

Разгледайте и услугата TransferWise, която работи с левове и още над 50 валути от години.

По този начин вече можем пълноценно да ползваме Revolut картите си и в България.

Ето и скрийншот от телефона ни по време на зареждането на сметката ни с левове:

зареждаме Revolut с левове.

Ако все още не сте притежател на карта Revolut, то в момента можете да си я поръчате и поличите бонус 20 лв: www.revolut.com  Необходимо е да заплатите само 12 лева за доставката на картата.

В случай, че желаете да се запознаете по-подробно с финансовата услуга Revolut и предимствата й за пътешесвениците, то прегледайте статията: Revolut – Безплатна карта без такси при плащания и тегления от банкомат в цял свят

Желаете по-добри условия от тези предлагани от безплатана карта Revolut?

Revolut предлага и два платени плана – Premium и Metal, като те струват съответно 7.99 и 13.99 Евро на месец.

За потребителите, които ползват често Revolut картите си и пътуват в чужбина редовно, то тези предложения могат да се оказажат доста изгодни.

Някои от предимствата, които те предлагат са по-голям лимит на безплатни тегления от банкомат в цял свят, неограничени парични преводи в 29 валути, здравна застраховка при пътуване, застраховка при изгубен багаж и закъснял полет, кешбек, крипто валути, по-добър дизайн на картата Ви и мн. др. 

Как да поръчам Безплатната си карта Revolut?

  Натиснете ТУК и въведете телефонния си номер.

  Свалете приложението Revolut чрез линка от SMS-а, който сте получили.

  Направете си регистрация (Става бързо – около 1 минута).

  Заредете сметката си с 10 Евро и поръчайте за доставка Вашата карта Revolut. (Доставката е безплатна, ако ползвате промо линка.)

Ще можете да използвате картата си веднага щом я получите, както и сумата, която сте заредили.
В процеса на регистрация, най-вероятно ще преминете и през верификация, която може да изисква да снимате шофьорската си книжка.

Приятно ползване на картата Ви Revolut и в България с български левове.

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.