Екскурзия до Сингапур

Прекарайте едни незабравими 6 дни в икономическото и културно чудо Сингапур за само 628 Евро с включени полети и 3-звезден хотел с добра локация и оценка. 

Името на града-държава Сингапур идва от санскрит и означава Град на лъва. Сингапур е смятан за най-чистия и зелен мегаполис в Азия. Градът не отстъпва на модерните мегаполиси – привлича с уникалната си смесица от небостъргачи, търговски центрове и типични местни кварталчета. Мозайката от култури и езици включва китайско, малайзийско и индийско влияние. Заради малката си територия Сингапур непрекъснато търси начини да увеличи площта си. За целта почва се набавя от собствените хълмове, от морето или се закупува от съседните държави и се насипва в Синагапурския залив. В TripAdvisor можете да прочетете повече за Сингапур, както и да разгледате и запазите хотели и други. 

Полети до Сингапур

Двупосочния билет София – Сингапур – София можете да закупите най-изгодно в сайта Momondo. Цената към момента е 496 Евро.

Примерни дати:

  • 07.10 – 13.10,
  • 13.10 – 19.10,
  • 26.10 – 01.11
  • 27.10. – 02.11
  • 28.10. – 03.11.
  • 29.10. – 04.11.
  • 31.10 – 06.11.

КЪМ ПОЛЕТИТЕ

sin

Настаняване:

Изгодни предложения за настаняване, за Вашата екскурзия до Сингапур, можете да намерите чрез HotelsCombinedAgodaHotels.com, или Booking.com, топ сайтове в сферата на хотелските резервации. За някои от тях можете да намерите и промо кодове във Ваучери и Промо Кодове, с които можете да направите почивката си още по-изгодна.

Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

Ние направихме вече едно проучване и Ви предлагаме следните 3-звездни хотели с много добри локации, оценки и, разбира се, съотношение качество/цена. Проверихме и за всеки от тях, в кой сайт е най-изгодно да бъде резервиран. 

Kam Leng Hotel – 3*** хотел с много добра оценка 6.9 и удобна локация. Стая за двама за 6 дни струва 264 Евро, тоест 132 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 628 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Soluxe Inn – 3*** хотел с много добра оценка 7.5 и удобна локация. Стая за двама за една седмица струва 447 Евро, тоест 223 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 719 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Fragrance Hotel – Imperial – 3*** хотел с много добра оценка 6.5 и удобна локация. Стая за двама за една седмица струва 431 Евро, тоест 215 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 711 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Fragrance Hotel – Selegie – 3*** хотел с много добра оценка 6.3 и удобна локация. Стая за двама за една седмица струва 431 Евро, тоест 215 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 711 Евро.
Разгледайте и запазете
 ТУК 

Приятна екскурзия до Сингапур!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement