Екскурзия до Кападокия

Прекарайте една незабравима екскурзия до Кападокия от 05 до 08 Май с включени полети и хотел 4 звезди. 

Цената на пакета: 895 лева

Кападокия има уникално историческо и културно наследство. Там се намират приказните “комини“ – формирали се преди 13 милиона години впечатляващи природни скални образувания, сякаш обитавани от призраци. В националния парк Гьореме можете да се насладите на изумителните манастири, църкви и къщи, издялани в меките скали преди стотици години. Има над 30 църкви и параклиси с фрески от IX и XI в. Прочетете повече за Кападокия и за нещата, които можете да видите и правите там в TripAdvisor.

Екскурзия до Кападокия

Валидна до:18 Септември

Цената включва:
• Самолетен билет София – Невшехир – София с Turkish Airlines с всички такси;
• 3 нощувки със закуски и вечери в Хотел Hotel Mustafa 4* ;
• Трансфери летище – хотел – летище;
• Медицинска застраховка.

Крайна цена: 895 лева

КЪМ ОФЕРТАТА


 

Как да организираме самостоятелно пътуване до Турция?

 1. Дестинация – Ако все още не сте решили кои места да посетите в Турция, то TripAdvisor може да Ви помогне с избора. Също така в Google лесно можете да намерите най-различни класации от типа “Top Destnations in Turkey и тн.”
 2. Транспорт – Ако дестинацията Ви е близо до България, то удачен начин за транспорт е личен или нает автомобил. За по-далечни дестинации, за които е необходимо да резервирате полет ви препоръчваме да използвате Momondo
 3. Настаняване – Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:
  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации – Booking.com, Agoda.com, Hotels.com и др.
  • Сравняване на Цени на Хотели – Нашия инструмент за сравняване на цени на хотели, чрез който можете да запазите избрания от Вас хотел възможно най-изгодно.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $20 при нова регистрация.

  Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

Приятна екскурзия до Кападокия!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.