Промо код за Екскурзия до Закинтос

Заедно с Rapsody Travel предоставяме на последователите на TravelSmart ексклузивен промо код, с който ползвате 30 лв отстъпка от официалната цена на екскурзията до Закинтос. Промо кодът важи и за другите летни екскурзии до Будва (40лв!), и Кушадасъ (30лв), вижте повече информация по-долу.

Екскурзията и намалението

Rapsody Travel e най-популярната и успешна агенция за младежки парти туризъм в България. Заедно с тях ви предлагаме отстъпка от 30 лв за екскурзията им до Закинтос.

В цената на екскурзията са включени: транспорт с автобус, ферибот и всички пътни такси, 6 или 7 нощувки в избран от Вас хотел, цялостна организация на пътуването, както и представител на агенцията на място.

Дати и стандартни цени:
12  – 20 Август 2019 (7 нощувки) – от 499 лв

19 – 26 Август 2019 (6 нощувки) – от 449 лв

Повече информация за екскурзията можете да намерите тук: www.rapsodytravel.bg/лято-за-млади/лято-за-млади-2017-о-закинтос-лаганас

Как да се възползвам от промокода?

Промо код: TravelSmart
Валиден за периода: 01 – 31 Юли 2019

С промо код TravelSmart вие ще получите допълнително намаление от 30 лв от официалната цена, независимо от избора Ви за настаняване.

Необходимо е само при попълване на резервационната форма в полетата “За екскурзията научих от” и/или “Бележки” да посочите TravelSmart.

По този начин промо кода ще бъде автоматично приложен и ще ползвате намаление от цената.

Общите цени след намалението ще бъдат съответно от 469 лв за 7 нпщувки и 419 за 6 нощувки.

Препоръчително е преди да попълните бланката да се свържете с офисите на Rapsody Travel, за да получите актуална информация за наличните свободни места и да Ви бъде направена резервация. За целта е необходимо да позвъните на телефон: : 0876 50 40 87 или 0876 50 40 15 ( за София) 0876 50 40 84 ( За Пловдив)

Мога ли да ползвам промо кода и за другите екскурзии на Rapsody Travel?

Да, промо кодът TravelSmart може да бъде използван и за другите екскурзии на Rapsody Travel, просто следвайте инструкциите по-горе.

Екскурзия до Будва

Дати: 27 Август – 02 Септември 2019

Редовна цена: 399/469 лв (в зависимост от настаняването)

Отстъпка с пормо код TravelSmart: 40 лв

Вижте повече за екскурзията до Будва: www.rapsodytravel.bg/budva2019

Екскурзия до Кушадасъ

Дати: 27 Юли – 04 Август 2019

Редовна цена:
Saturn Hotel – 489 лв
Lambiance Hotel – 569 лв

Отстъпка с пормо код TravelSmart: 30 лв

Вижте повече за екскурзията до Кушадасъ: http://rapsodytravel.bg/лято-за-млади/кушадасъ

Важно: Не забравяйте при попълване на резервационната форма в полетата “За екскурзията научих от” и/или “Бележки” да посочите TravelSmart.

Приятни екскурзии с Rapsody Travel

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.