Екскурзия до Дубай

В момента можете да си организирате екскурзия до Дубай доста изгодно като си резервирате полети и хотел 4**** за общо 152 Евро.

Полети

Запазете си самолетни билети от София до Дубай с авиокомпанията WizzAir за само 85 Евро (165.98 лв.).

Полетите Ви могат да бъдат още по-изгодни, ако сте членове на Wizz Club. В случай че все още не сте, имате възможността да получите безплатно членство в Wizz Club за Вас и до 5 придружители с кредитната карта на ДСК и Wizz Air.

Дати:
Май – Юни 2019

Маршрут:
София – Дубай – София

dwc

Примерна резервация:
04 – 08 Юни 2019

Настаняване:

Предлагаме Ви да отседнете в 4-звездния Star Metro Deira Hotel Dubai****. Хотелът е с много добри оценки и престоят от 4 нощувки струва само 114 Евро за двойна стая или 67 Евро на човек.

ОБОБЩЕНИЕ:
Полети:
85 Евро на човек
Хотел 4*:
67 Евро на човек (139/2)
Общо: 152 Евро

Други добри и изгодни предложения за 4-звездни хотели са Arabian Courtyard Hotel & Spa****, Signature 1 Hotel Tecom****  и Flora Grand Hotel****.

Ако решите да проверите други варианти за настаняване, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви:

  • HotelsCombined– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Приятна екскурзия до Дубай!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement