Евтини слънчеви дестинации

Събрахме в една статия дестинациите, до които можем да летим изгодно през зимата и да се насладим на по-топло време, а защо не и на морето. 🙂 

1. Акаба, Йордания

полети до йордания

В Йордания освен на слънчевото време можем да се насладим и на много добро гмуркане в Червено море, античния град Петра, пустинята Вади Рум и Мъртво море.

Полетите започват от 15 Евро в посока и се изпълняват в сряда и неделя от авиопревозвача Ryanair. За съжаление те влизат само в зимния календар на авиокомпанията и ще бъдат спрени в края на месец март.

Вижте възможните дати и съответните цени ТУК.

2. Атина

полети до атина

Гръцката столица е също много добро предложение евтин “get-away” през зимата.

Полетите започват от 10 Евро в посока и се изпълняват във всеки ден от седмицата от авиопревозвача Ryanair.

Вижте възможните дати и съответните цени ТУК.

3. Израел

полети до Ейлат

До Израел можем да летим изгодно до Ейлат на Червено море и Тел Авив. Като това ни дава възможността да си организираме обиколка като летим до единия град и се върнем от другия.

Полетите до Ейлат започват от 20 Евро в посока и се изпълняват във Вторник и Събота, а тези до Тел Авив почти всеки ден. Вижте повече информация в сайта на Wizz Air.

Полетите до Ейлат ще се изпълняват само до края на месец март.

4. Дубай

полети до дубай

Дубай е една малко по-далчена и малко по-скъпа дестинация, но пък доста впечатляваща и то най-вече в градоустройствен план.

Полетите до Дубай започват от 50 Евро в посока и се изпълняват в Понеделник и Петък. Вижте повече информация в сайта на Wizz Air.

5. Аликанте

Почивка в Аликанте

Полетите до южния испански град се изпълняват и през зимата и са доста удобни за една спокойно почивка на едно по-топло място.

Полетите до Аликанте започват от 25 Евро в посока и се изпълняват във Вторник и Събота. Вижте повече информация в сайта на Wizz Air.

6. Бари

Област Пулия в южна Италия е супер дестинация за дълъг уикенд или кратка почивка.

Полетите до Бари започват от 18 Евро в посока и се изпълняват във Вторник и Събота. Вижте повече информация в сайта на Wizz Air.

7. Кипър

полети до кипър

Източното средиземноморие е също интересен регион, до който можем да пътуваме и полюбуваме на по-слънчево време през зимата.

Полетите до Ларнака започват от 22 Евро в посока и се изпълняват в Сряда и Неделя. Вижте повече информация в сайта на Wizz Air.

8. Малта

Полети до Малта

Класическа средиземноморска дестинация с много приятно време и богата култура.

Полетите до Малта започват от 22 Евро в посока и се изпълняват във Вторник и Събота. Вижте повече информация в сайта на Wizz Air.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined и TripAdvisor– Търсачки за хотели, които сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Предложения за организирани екскурзии със самолет можете да намерите Тук.

Приятно пътуване до една или повече от тези евтини слънчеви дестинации!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.