Евтини слънчеви дестинации

Събрахме в една статия дестинациите, до които можем да летим изгодно през зимата и да се насладим на по-топло време, а защо не и на морето. 🙂 

1. Акаба, Йордания

полети до йордания

В Йордания освен на слънчевото време можем да се насладим и на много добро гмуркане в Червено море, античния град Петра, пустинята Вади Рум и Мъртво море.

Полетите започват от 15 Евро в посока и се изпълняват в сряда и неделя от авиопревозвача Ryanair. За съжаление те влизат само в зимния календар на авиокомпанията и ще бъдат спрени в края на месец март.

Вижте възможните дати и съответните цени ТУК.

2. Атина

полети до атина

Гръцката столица е също много добро предложение евтин „get-away“ през зимата.

Полетите започват от 10 Евро в посока и се изпълняват във всеки ден от седмицата от авиопревозвача Ryanair.

Вижте възможните дати и съответните цени ТУК.

3. Израел

полети до Ейлат

До Израел можем да летим изгодно до Ейлат на Червено море и Тел Авив. Като това ни дава възможността да си организираме обиколка като летим до единия град и се върнем от другия.

Полетите до Ейлат започват от 20 Евро в посока и се изпълняват във Вторник и Събота, а тези до Тел Авив почти всеки ден. Вижте повече информация в сайта на Wizz Air.

Полетите до Ейлат ще се изпълняват само до края на месец март.

4. Дубай

полети до дубай

Дубай е една малко по-далчена и малко по-скъпа дестинация, но пък доста впечатляваща и то най-вече в градоустройствен план.

Полетите до Дубай започват от 50 Евро в посока и се изпълняват в Понеделник и Петък. Вижте повече информация в сайта на Wizz Air.

5. Аликанте

Почивка в Аликанте

Полетите до южния испански град се изпълняват и през зимата и са доста удобни за една спокойно почивка на едно по-топло място.

Полетите до Аликанте започват от 25 Евро в посока и се изпълняват във Вторник и Събота. Вижте повече информация в сайта на Wizz Air.

6. Бари

Област Пулия в южна Италия е супер дестинация за дълъг уикенд или кратка почивка.

Полетите до Бари започват от 18 Евро в посока и се изпълняват във Вторник и Събота. Вижте повече информация в сайта на Wizz Air.

7. Кипър

полети до кипър

Източното средиземноморие е също интересен регион, до който можем да пътуваме и полюбуваме на по-слънчево време през зимата.

Полетите до Ларнака започват от 22 Евро в посока и се изпълняват в Сряда и Неделя. Вижте повече информация в сайта на Wizz Air.

8. Малта

Полети до Малта

Класическа средиземноморска дестинация с много приятно време и богата култура.

Полетите до Малта започват от 22 Евро в посока и се изпълняват във Вторник и Събота. Вижте повече информация в сайта на Wizz Air.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined и TripAdvisor– Търсачки за хотели, които сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Предложения за организирани екскурзии със самолет можете да намерите Тук.

Приятно пътуване до една или повече от тези евтини слънчеви дестинации!

TravelSmart.bg