Евтини полети от Атина до Азия

Много добри предложения за полети до Индонезия, Малайзия, Тайланд, Виетнам и Сингапур от Атина на цени от само 256 Евро за двупосочен полет.

Как да запазим полетите си?

Кликнете върху избраната от Вас дестинация по-долу (“Примерни резервации”). След като сайтът на Momondo ви препрати към сайта на Scoot, използвайте промо кода IWILLFLY и натиснете “Search” отново. (Вижте Screenshot по-долу) Резултатите щв включват полетите с 25% намаление.

Други дати? Няма проблем – След като сайтът на Scoot зареди резултатите, натиснете върху битона “See whole month”, за да се ориентирате по-лесно с възможните дати и съответните цени.

Примерни резервации:

Атина – Лангкауи – Атина – 256 Евро >>>

Атина – Бали – Атина – 315 Евро >>>

Атина – Краби – Атина – 260 Евро >>>

Атина – Пукет – Атина – 268 Евро >>>

Атина – Сингапур – Атина – 277 Евро >>>

Атина – Хошимин – Атина – 298 Евро >>>

Важна забележка:

Авиокомпанията Scoot е нискотарифна, и най-евтините полети (показани по-горе) не включват регистриран багаж, както и напитки и храна по време на полета.

Също така, имате възможността и да си закупите само еднопосочни билети, в случай че планирате по-дълго и разнообразно пътуване.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Приятни евтини полети от Атина до Азия!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.