Евтини полети до Тайланд

Интересно предложение за евтини полети до Тайланд от Европа за периода Октомври 2015 – Март 2016. Полетът е Париж – Банкок – Франкфурт и струва 361 Евро!

Тайланд е топ дестинация в световен мащаб. В Тайланд можете да намерите обширни райски плажове с кристално чиста вода, множеството острови, изкючително разнообразна природа, тайнствени будистки храмове и градчета във вътрешността на страната и разбира се уникалните традиции, култура и храна на местното население.  Тайланд е известен и като „страната на усмивките“  заради много приятелски настроените жители. Прочетете повече за различните дестинации и забележителности в Тайланд в TripAdvisor. Там също така, можете и да прочетете ревюта за хотели и да направите резервации.

Полети

Запазете полетите си от Париж до Банкок и обратно до Франкфурт чрез Momondo или Vayama. Цената към момента е 361 Евро!

Има много възможни дати в периода Октомври 2015 – Март 2016.
Някои от тях включват:

  • 8 – 18 и 11 – 21 Октомври
  • 1 – 11; 10 – 20; 19 – 29 Ноември
  • 10 – 20 Декември
  • 2 – 13; 12 – 22 Януари
  • 2 – 12; 11 – 21 Февруари
  • 23 Февруари- 04 Март
  • …както и много други

КЪМ ПОЛЕТИТЕ

Как да стигнем до Париж от София и да се приберем от Франкфурт? 

Най-изгодната опция би била Wizz Air. Те предлагат редовни полети и до двете дестинации от София. Разгледайте също така и предложенията за избраните от Вас дати с Momondo.

Настаняване

Към Вашите евтини полети до Тайланд добавете и подходящо настаняване на изгодни цени. Това можете да направите чрез HotelsCombinedBooking.comAgoda или Hotels.com, топ сайтове в сферата на хотелските резервации. За някои от тях можете да намерите и промо кодове във Ваучери и Промо Кодове, с които да направите почивката си още по-изгодна.

Прочете повече за хотелите, които планирате да запазите, както и за Вашата дестинация в TripAdvisor.

didid

 

 

 

 

 

Приятни полети до Тайланд!

TravelSmart.bg