Полети до Малдивите

Как да си запазим евтини полети до Малдивите и да си организираме мечтаната почивка там?
Малдивите е подходяща дестинация не само за двойки на меден месец. Уникалното съчетание от изключително екзотична природа, перфектни хотели и безупречно обслужване и организирани услуги, правят Малдивите желана дестианция за все по-широк профил пътешественици. 

Вижте и историята за Непознатите Малдиви на Краси и Тони >

Ново: Следете ни в Telegram и Instagram

Влезте в канала ни в Telegram и следете историите ни в Instagram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Самолетни билети до Малдивите

Евтини самолетни билети до Малдивите (Мале) от София със Swiss, Lufthansa и Austrian Airlines. Цените на двупосочните самолетни билети започват от 592 Евро.

Дати:
Ноември 2023 – Март 2024
Вижте всички възможни дати и комбинации ТУК

Примерна регистрация:

София – Малдивите (Мале) – София за 592 Евро >>>

05 – 15 Декември 2023

полети-до-малдивите

Други дати:

25 Ноември – 03 Декември 2023

Други примерни дати с полети до Малдивите вижте ТУК

Настаняване в Малдивите

Приготвили сме за Вас няколко предложения за настаняване в зависимост от планирания бюджет. Някои от тях са подходящи за почивка тип island hopping (посещение на различни острови и резорти всек ден), а други за по-релаксиращ престой на избрания остров / резорт от Вас.

Хотели с много добро съотношение качество – цена, подходящи за мечтаната почивка на Малдивите:

Топ резорти в Малдивите:


Ако предпочитате да разгледате друг предложения за настаняването Ви на Малдивите, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятна почивка на Малдивите!

Travelsmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.