Евтини полети до Малдивите

Малдивите е подходяща дестинация дори и по време на COVID пандемията, тъй като времето е изключително благоприятно, а огромната част от туристите са настанени в резорти без да имат почти никакъв контакт с външни лица. В тази статия ще покажем основните възможности за полети до Малдивите. 

Вижте и историята за Непознатите Малдиви на Краси и Тони >

Самолетни билети до Малдивите

Евтини самолетни билети до Малдивите от София с Turkish Airways или Qatar Airways. Цените на самолетните билети започват от 507 Евро.

Дати:
Ноември 2022 – Февруари 2023
Вижте възможните дати с Turkish Airways ТУК
Вижте възможните дати с Qatar Airways ТУК

Примерна регистрация:

София – Малдивите (Мале) – София за 507 Евро >>>

07 – 17 Ноември 2022

полети-до-малдивите

Настаняване в Малдивите

Приготвили сме за Вас няколко предложения за настаняване в зависимост от планирания бюджет. Бюджетното ни 4-звездно предложение е Seven Corals****. Това предложение е подходящо, ако желаете да си направите почивка тип island hopping (посещение на различни острови и резорти всек ден).

Хотели с много добро съотношение качество – цена, подходящи за мечтаната почивка на Малдивите:

Топ резорти в Малдивите:

Ако се нуждаете от още малко вдъхновение за настаняването по време на Вашата почивка на Малдивите, разгледайте тези класации приготвени от TripAdvisor.

Топ 10 хотели на Малдивите (Top 10 Hotels – Maldives)

Най-добри (качетво/цена) хотели на Малдивите (Best Value Maldives Hotels)

Евтини резорт хотели на Малдивите (Cheap Resorts in Maldives)


Ако предпочитате да разгледате друг предложения за настаняването Ви на Малдивите, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • HotelsCombined– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятна почивка на Малдивите!

Travelsmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.